Treffit Pietarsaari

pari hakee miestä kiimainen anoppi

Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Mistä kolmas pyörä kimppaan? Sellaisia kavereita ei ole, joita luontevasti voisi tai haluaisi pyytää harvalla varmaan on Baarista etsiminen tuntuu hakuammunnalta, emmekä myöskään etsi mitään kännisekoilua.

Netti vasta onkin se kuuluisa heinäsuova, josta penkoo neulaa. Onko joku löytänyt netistä asiallista ja luotettavaa seksiseuraa? Miten muiden kokeilut ovat sujuneet? Kaikenlaisia kommentteja ja neuvoja innolla odotellen! Aivan kuin minun viestini, olemme kumppanini kanssa aivan samassa tilanteessa, juuri noita ollaan mietitty.

Eli haluaisimme kokemuksia ja nautintoja juuri mainitsemallasi tavalla. Ei mitään kännisekoiluja, vaan eri tavoilla nauttien. Olis hienoa vaihtaa ajatuksia, tällä sivustolla ei kuitenkaan kannata sitä yrittää. Mitenkähän saisimme toisiimme yhteyttä?

Nämä sivustot ovat mitä ilmeisemmin vaan heittoja täynnä. Ei täällä kukaan lähde mukaan kimppoihin. Mutta Iskurista saa kiinni vakavammin otettavia. Yleensä näissä nettijutuissa on kovin pinnallista kaikki, todellisia nautiskelijoita harvemmassa. Kimppajutut ovat niin suljettuja ja niistä ei kirjoitella näin yleisesti.

Niin muuten, olemme teitä niin paljon vanhempia, kun etsitte suht ikäisiänne. Jännä juttu, että se on näköjään liian tabu tälle pastalle? Siksi muuten oman ikämme tuohon laitoin kun päättelin teidän olevan vanhempia, ettet turhaan odottele yhteydenottoja Kiitos kuitenkin kun kommentoit. Jotain hienoja kokemuksia minulla kyllä olisi, jos haluat niistä kirjoitella?

Mutten kuitenkaan täällä halua niitä avata. Jos kiinnostaa niin kirjoita rangerover ja Suomi Ihan samanlaisen pulman parissa askarrellaan täälläkin; toinen nainen on siis hakusessa.

Meillä rouva on hyvin vahvasti bi-henkinen, minun ollessa sitten hiukan "rajoittuneempi". Toteutuksen asteelle emme ole vielä toistaiseksi milloinkaan päässeet.

Yhden hyvinkin potentiaalisen ehdokkaan kanssa olimme s-postiyhteydessä jonkin aikaa, mutta kun homma alkoi mennä ensimmäisestä tapaamisesta sopimiseen, lopetti hän syystä tai toisesta yhteydenpidon, harmi. Paras keino löytää sopiva on laittaa ilmoitus seksi lehteen tai senssi palstalle. Me etsittiin vaimolle kolmatta pyörää. Eka yrittämällä ei tullut oikein sopivia. Sitten otin vaimosta valokuvan seksikkäissä alusvaatteissa. Se jälkeen oli ehdokkaita riittämiin, vastattiin vain niille jotka lähettivät valokuvan.

Ja vaimoni valitsi 5 mielestään sopivinta " työhaastatteluun". Eka kaveri teki oharin, eikä saapunut tapaamiseen. Toinen ehdokas oli nuori lukiolaiskaveri, siisti ja hyvin kohtelias ja huomaavainen. Sama kaveri on kävi meillä pari kuukautta melkein joka viikonloppu. Sitten hän ilmoitti kohteliaasti, että oli löytänyt tyttöystävän, eikä voisi enään tulla.

Viime viikonloppuna kävi ekaa kertaa parikymppinen sotapoika. Minulla on ollut ilmoitus useamman kerran ja valitettavasti siellä on vain itseään kehuvia törkymöykkyjä.

Löysimme Mukavan kaverin festareilta viime vuonna. Hiljainen rauhallinen, melko tavallisen näköinen, pienikokoinen, paitsi sieltä ja kestävä. Kolme kertaa illassa on normijuttu. Mieheni kanssa käyvät kalassa, silloin kun olemme mökillä. Ja saunovat kilpaa tietysti. Lauantai-iltaisin urheiluruudun jälkeen he ryhtyvät toimeen. Laskevat leikkiä kumpi aloittaa ja kumpi tekee sen useammin.

Minä istuskelen alasti sohvalla ja odottelen että tärkeimmät urheilu-uutiset on kuultu. Ja sitten on minun vuoroni saada huomiota. Voisin väittää olevani tyytyväinen seksielämääni. Pikku Nina , Sitäpaitsi, uskollisuus ja yksiavioisuus eivät ole sama asia yleisestä harhaluulosta huolimatta. Uskollinen voi olla, vaikka harrastaakin yhteisesti kimppaleikkejä.

Siis eikö siitä tulisi sellainen olo, että nainen makaa kenen kanssa tahansa, jos hän suostuu seksiin vaikkei osoittaisi kiinnostustakaan? Minä ainakin olen tavannut paljon naisia, jotka eivät todennäköisesti ole mitenkään kiinnostuneita minusta seksuaalisesti. Käyn syömässä, juomassa ym. No, jotkut uskovat - tai siis kuvittelevat. Vai onko se niin, ettet tapaa naisia, niin siksi kaikki nolla ovat olleet kiinnostuneita.

Mistähän Sinä ylipäätään voit tietää, ovatko naiset kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti, jos et kuitenkaan tee heidän kanssaan seksuaalisia tekoja kuin vasta paljon myöhemmin. Logiikkasi muistuttaa itserakkautta ja siksi varmasti tuota shittiä päällesi sataa tässäkin keskustelussa. Siis toinen on kiinnostunut seksistä, mutta Sinä et. Siis miksei "panopuu" voi olla sellainen nainen, joka suostuu seksiin, jos vaan joku keksii moista ehdottaa? Mikä sellainen nainen on, jonka saa taivuteltua sänkyyn vaikkei mielenkiintoa olisikaan mistä tiedät, kuinka monta tällaista Sinulla on ollut, jos et kerran edes halua tietää, jos nainen on kiinnostunut seksistä kanssasi.

Nyt rupesit sekoilemaan ihan tyystin. Juo vähemmän niin aivosi eivät degeneroidu ihan tyystin. Tässä on käyty keskustelua naisten treffaamisesta. Ei mistään jokaisesta tapaamastani naisesta. Jotkut ei hae treffeiltä kuin seksiseuraa ja se on ihan OK, kun molemmat sitä haluavat.

En ole frigidejä naisia treffannut. Käy nyt edes muutamilla treffeillä niin eiköhän se miehen ja naisen välinen vuorovaikutus avaudu sullekin. Flirttailu on oikein mukavaa puuhaa, ei sitä tarvitse heti heittää vaatteita nurkkaan ja leikkiä tosi panomiestä. Mä en yhtään ihmettele, että monet naiset pitää "miehiä" aivottomina mulkun kautta toimivina simpansseina. Mistä ton shitinkin keksit?

Monet on tässä ketjussa samaa mieltä kanssani tästä asiasta. Opettele lukemaan ensin ja vastaile vasta sitten. Sinua voisi olla kiva panna, jos kerran olet hot ja niin kovin seksikäs, mutta heti kun sinua alkaa tuntea paremmin eli n. Juuri sinun kaltaisesi miesten takia naisten tulee edelleen selitellä tekemisiään ja omia halujaan. Onko tuohon liian vaikea vastata? Taisi osua vaan liian lähelle.

Ensin odoteltuasi kuukauden verran? Toki jos joku nainen lähtee treffeille, niin kai hän on hivenen kiinnostunut - seksuaalisesta kiinnostuksesta ei voi tietää vai mitä. Kuitenkin kuvittelet, että kaikki naiset ovat kovinkin kiinnostuneita Sinusta seksuaalisesti. Et kuitenkaan voi sitä tietää. Suuri egosiko kuvittelee, että näin olisi?

Taisi arvaukseni osua niin kohdalleen, että otit ad hominemin käyttöön. Luulen, että olen tutustunut melkoisen moneen naiseen ja seurustellutkin kohtalaisen monen naisen kanssa. Taidan sittenkin aika hyvin tietää, mitä naisen ja miehen vuorovaikutus on. Minulle ei kuitenkaan ole avautunut toistamasi "fakta", että seksi ja tunteet ovat toisensa poissulkevat. Tosin en kyllä koskaan toivokaan tuon pukevan minua millään tavalla.

Minusta ne ovat toisiaan tukevia. Minä ainakin flirttailen muutenkin, huvikseni. En kuitenkaan näe mitää estettä seksiin, jos molemmat toisiaan himoitsevat.

Ennemminkin naiset varmasti pitävät tuollaisia huoraksi nimitteleviä itseään täynnä olevia misogyynejä kusipäinä vai mitä tuumaat? Naiset sen sijaan ovat tuota shittiä tiputelleen kohtalaisen raskaasti. Opettele pitämään naisia ihmisinä! Mies on tulossa luoksesi, joten olet varmasti miettinyt jotain apehtimista elikkä sapustaa. Laita parasta pöytään, kynttilöitä, vähän hyvää punaviiniä ja sen semmoista.

Tällainen romanttinen kattaus kyllä kertoo miehelle että hän sinua kiinnostaa. Se ei kuitenkaan kerro, pääseekö pukille vai ei. Tämä on mielestäni tärkeä pointti! Jatko riippuu tietenkin siitä, mitä aiotte tehdä.

Jos asetutte television ääreen, asemoi itsesi miehen kylkeen tai kuitenkin lähimaastoon. Hivuttaudut lähikontaktiin ja suutelet sitä. Ajatukseni on hidas romanttinen aloittelu ja sitten jossain sopivassa vaiheessa lyödäänkin kaasu pohjaan ja annetaan himon viedä. Kun sittenhän on näköjään halpa huora, joka on reidet levällään aina kun on tilaisuus.. Ja juuri kun pääsin tuolle toiselle ohjeiden antajalle kirjoitamaan, että ei niitä vaatteita tarvitse heittää pois edessäni: D Todella paha turn off kivan romanttisen illallisen jälkeen.

Pitäisin tuollaista naista varmaan tunne-elämältään vinksahtaneena. Siinä taitaisi käydä niin, että nakua mimmiä siinä sylissäni pitäessäni näpyttelisin toisella kädellä kännykästäni valkotakkiset paikalle. Täysin eri asia olisi tehdä vastaavia rohkeita temppuja suhteessa, jossa oltaisiin jo oltu pidempään. Silloinhan kaikki yllätykset vaan piristää seksielämää. Miehet tykkää kaikista eniten pihtareista!

Näetkö kaiken vain mustana ja valkoisena? Miksi mielestäsi on kyseessä "siveä neitsyt"-leikki, jos sinulle ehdotetaan, että nainen voisi käyttää ensin aikaa siihen, että osoittaa olevansa kiinnostunut miehestä muutenkin kuin vain elimensä jatkeena? Jestas, kyse on sentään vain tunneista. Sinun ajattelutavallasi on varmaan sitten hienoa, kun mies tekee tuttavuutta ravintolassa sanoilla "annaks pilluu?

Ei millään sanoin tarvi kertoa olevansa kuumana kyllä ällimies sen tajuaa muutenkin kosketuksesta ja muusta. Eikä tarvi heti hypätä tappiinkaan vaan jätetään miettimään että haluisko sitä lisää vai ei, onko se sitten pihtaamista vai ei.. Joo, lisäys kohtaan "en ole vielä oppinut ymmärtäämään miehiä ja olen jo menettänyt toivonikin" Miehet haluaa siveyden sipulin.

SE tarkoittaa passiivista, ujosti punastalevaa, seksiä "pelkäävää" neitosta. Sitten kun joskus vuoden kahden? Nämä nyt kertakaikkiaan kuulkaa miehet OVAT kaksi eri naistyyppiä. Sitä saa jommankumman - ei molempia samassa naisessa. Ja se villi ei ole huora yhtään sen enempää kuin se estoinenkaan pihtarihuora. Ei se sitä tarkoita, jos nainen käyttäytyy järkevästi miesten suhteen, ettikö uskallusta rohkeisiinkin vetoihin olisi sitten kun luottams pariskunnan välille on syntynyt ja jos mies vielä omalla käytöksellään rohkaisee naista toteuttamaan seksuaalisuuttaan.

Minä itse tarvitsen seksiä päivittäin parisuhteessa, mutta en todellakaan lämpenisi kolmansilla treffeillä muijan lähentelyihin. Tuo käyttämäsi "jo kaksi kertaa" kertoo mielestäni mikä olet naisiasi. Ei voi olla vielä kiire sänkyyn, jos vakavaa suhdetta ovat kummatkin haluamassa. Miksi miehen ei tarvitse osata "käyttäytyä järkevästi"?

Miksi naisen kuuluu tehdä päätös siitä milloin harrastetaan seksiä tai siis milloin hän antaa miehelle seksiä..

Mies voi vongata muna pystyssä ekoista treffeistä alkaen ja sitten kuitenkin heittää naisen pihalle saastaiseksi lutkaksi haukkuen, jos nainen erehtyykin suostumaan seksiin jo 4 viikon päästä kun miehen asettama "kunnon tytön" aikaraja olikin 6 viikkoa. Onko se kauhean vaikeeta sanoa himokkaalle naiselle, että mun mielestä voitaisiin oottaa vielä vähän aikaa? Miksi se nainen pitää heti tuomita huonoksi naiseksi ja jakorasiaksi, jos nainen nyt sattuu haluamaan nopeampaa etenemistä?

Miksi miehet olettavat, että rivakkaan tahtiin seksiä haluava nainen automaattisesti heittää reidet välittömästi levälleen myös kenen tahansa muun miehen kanssa? Etenkin kun on tietysti kiltin tytön tyyliin pihdannut edellisen suhteen päättymisestä asti eli jopa vuosia. Itse en jaksaisi haaskata aikaani tuollaiseen pelleilyyn. Miehesi varmaan pitää siitä enemmin. Mä en osaa tuollaisten kuvailimiesi miesten puolesta vastata.

Itse käyttäydyn "järkevästi" niin kuin sinä sanoit seksistä pidättymistä suhteen alussa. Sanonpa vain että en itse koe toimivani järkevästi vaan ihan sen pohjalta, että seksi ei tunnu vielä noin varhaisessa vaiheessa treffit tms. Haluan ensin tutustua naiseen ja hänen persoonaansa. Eikä sitä ole vaikea sanoa naiselle. Ei siinä mitään yleistä aikarajaa ole olemassa vaan jokaisessa suhteessa se määrittyy erikseen. Nainen voi haluta nopeampaakin etenemistä, mutta kerrotut "sä saat mut kuumaksi" tai muut temput eivät tee kyllä minkäänlaista vaikutusta postiivisessa mielessä.

Mun elämänkokemus puhuu kuitenkin sen puolesta, että nopeasti sänkyyn haluavan naisen kärsivällisyys ei riitä tutustua minuun pintaa syvemmältä. Uusi palavien halujen kohde löytyy melko nopeasti näille naisille. Kylläpä on taas settiä Omat kokemukseni taas kertovat täysin päinvastaista. Jos ei kolmannella kerralla lohkea, sitä ei tule suurella todennäköisyydellä myöhemminkään. Paitsi jos tapailee lestadiolaista. Koita jo ymmärtää että olet täysin marginaalia, neuvosi eivät ole yleistettävissä mitenkään.

Jos kolmannella kerralla ei lohkea, kirveen voi heittää kaivoon. Kumpaakaan ei kiinnosta tai ei ainakaan kiinnosta se seksi. Tähän mennessä olen saanut pillua joka kerta viimeistään kolmannella tapaamisella. Jos silloi ei ole lohjennut, sitä ei ole tullut ollenkaan ja pitempään paikalla pyöriminen on vain ajan tuhlaamista.

Kun nainen on valmis antamaan parin tapaamisen jälkeen eli melkein ventovieraalle, niin se on valmis tekemään sitä myös jatkossa. Luottaisitko sellaisen ihmisen uskollisuuteen? Sama logiikka toimii tietysti myös toisinpäin. Jos miehen pon pakko saada ihan heti, niin miksei se haluaisi ja tekisi sitä myös jatkossa. Jos nämä tosi aktiiviset naiset haluavat miehiä, jotka eivät aikaile, niin he ovat varmaan valmiit hyväksymään myös sen, että tarjolla pimppi saattaa alkaa kiinnosta nopeasti myös esim.

En tunne teitä pelimiehiä tarkemmin, mutta kokemusmaailmamme ovat selvästi erilaiset. Nuo prosenttisi heitit kyllä ihan hatusta. En usko että oikeista miehistä tiedät yhtään mitään. Mutta ehkä ymmärrän niiden hienouden siksi, koska olen nainen itsekin: Vaan mies on kyllin epälooginen odottaakseen tollasia ominaisuuksia samassa paketissa.

Jos olen ylipäätänsä päässyt naisen kanssa sänkyyn saakka, se on tapahtunut viimeistään kolmannella kerralla.

Jos siihen mennessä ei ole tapahtunut mitään, en ole saanut ollenkaan vaikka olen hampaat irvessä yrittänyt. Tämähän valaisee sitten paljon! Jos kolmannellakaan kerralla ei tehdä muuta kuin pussailla, niin vaikka neljäskin kerta tulee samalla viikolla niin en miestä kiinnosta tarpeeksi naisena, vain kaverina? Itselläni on aina vähintään kuukausienkin taukoja, ennen kuin sattuu silmiin joku niin kiinnostava nainen ja vielä sellainen, jolla on samanlainen kiinnostus minuun , että homma etenee treffailuasteelle.

Naisessa nyt pitää vaan olla Sitä Jotakin, jota useimmista ei löydy. Siinä mielessä tuntuu tosi huimalta tahdilta, että pitäisi tapahtua paljon jo yhdessä viikossa.

Hitto, jos olen ollut 3 kk tyytyväinen omin nokkineni, niin ei pari-kolme viikkoa tutustumisaikaa tunnu enää missään. Sehän tarkoittaa evoluutioteorioiden mukaan sitä, että näiden pelkuri-poitsujen geenit eivät pääse lisääntymään. Rohkeimmat miehet siis jäävät tekemään miehen työn.

Vitsi mitä neitejä miehistä on tullut. Ei suju seksi tällaisten haavanlehtien kanssa. Ihan sama mulle, värisköön omissa koloissaan muiden pökkelöiden kanssa. Kaltaisesi kuuma pakkaus on kiihottava, en halua mitään kylmää kalaa puolisoksi.

Enpä olis uskonut, että aloitukseeni tulee näin paljon vastauksia! Ymmärrän, että mua tuntematta aloituksestani voi saada sellaisen kuvan, että olen tosi kevytkenkäinen ja helppo nainen. Totuus on, että harrastan olen harrastanut ainakin tähän asti seksiä vain suhteessa, eli jokaisesta jonka kanssa olen viettänyt yön, on tullut miesystäväni. Ja niitä on alle 10 miestä ihan aikuisten oikeesti ja mulla ikää yli 35v. Ei minusta "paljon miehiä".

Ongelmani onkin, että kun tuo panetus on päässyt on muutenkin päässyt kasvamaan sietokyvyn rajoille mutta en ole asialle muuta kuin omin käsin auttanut, koska EN ole pelkän seksin perään niin jännään kuinka käyttäytyä, ettei mies vallan pelästy.

Hän kun kuitenkin lienee harrastanut seksiä tänä vuonna.. Oma logiikkanikin sanoo niin. Ja sitähän pitää aina kuunnella vaikka erittäin mielelläni kaikkien mielipiteitäkin kuuntelen.

Olen tullut siihen päätökseen, että kuuntelen huomennakin itseäni. Katson miten ilta etenee ja miltä tuntuu. Tykkään tästä miehestä ja haluaisin tutustua häneen vielä paljon enemmän. Jos liian aikaisin "villin puoleni" näyttäminen miehen pelästyttää, soimaisin itseäni todellakin jälkeenpäin!

Ja eiköhän se kuitenkin hänelle aika pian selviä, että vaikka en todellakaan ole mikään lutka, joka panee kaikkea mikä liikkuu, suhteessa ollessani olen seksuaalisesti varsin avoin, rento, aktiivinen ja innokas ja kaipaan partnerikseni myös samanlaista. Siksi EN aio esittää ainakaan mitään nunnaa kuukautta ja sitten vasta jos mies on vielä kiinnostunut paljastankin sen villin puoleni Siis että odottelet nyt sitten neljänsiin treffeihin ja jos ei sitten panna, niin ei hyvä suhde ja se siitä ilmisesti sitten.

Tai että ajattelee odottaa kuukauden?? Kyllähän sitä voi ymmärtääkseni edetä itseä ja TOISTA osapuolta kuunnellen ja siltä pohjalta sitten sovittaa seksi käyttäytymisen sopivaksi molemmille.

Itse seuraan sitä naisen viestintää asiassa ja katson mihin hän on halukas ja mihin ei. Yleensä suhteellisen hitaasti etenemällä voi päästä tästä selvyyteen. Mielestäni ei ole mikään ongelma harrastaa seksiä vaikka ekoilla treffeillä, jos yhteinen käsitys sen sopivuudesta on syntynyt toisin kuin jotkut kirjoittajat kuvittelee minun ajattelvan.

Siis eikö miehillä ja naisilla ole nykyisin enää herkkyyttä toistensa seksuaalisille viesteille??? Mun pointti oli vaan tää ikuinen huora-madonna-ajattelu, joka edelleen näköjään on aika lailla vallalla.

pari hakee miestä kiimainen anoppi

Pari hakee miestä kiimainen anoppi -

Minä istuskelen alasti sohvalla ja odottelen että tärkeimmät urheilu-uutiset on kuultu. Anoppikin varmaan mietti mitä oli tullut tehtyä. Mutta jos muuta haluaa, täytyy usein tutustua siihen toiseen ihmiseen persoonanakin.

Anoppi nojasi seinään pysyäkseen paremmin pystyssä. Häpyhuulet olivat aika suuret ja turpeat. Anoppi kostui varsin nopeasti, jolloin maku muuttui hieman kirpeäksi. Jatkoin kuitenkin vielä jonkin aikaa ja anoppi päästi hiljaisia voihkivia ääniä. Tämän jälkeen Ohjasin anopin kylpyhuoneen puolelle, jossa nostin hänet istumaan pyykinpesukoneen päälle. Juhlakuntoon päässyt kaluni upposi helposti anopin sisään, kun pillu oli nuolemisesta ja eritteistä hyvin märkä.

Aloitin naimaan aika kovaa tahtia pitkillä vedoilla. Koska kylpyhuoneessa oli varsin kirkkaat lamput, kaikki anopin vartalon yksityiskohdat näkyivät irstaan hyvin. Istuvassa asennossa anopin maha valui hieman häpykummun päälle peittäen osan karvoituksesta.

Mieleeni tuli, että tämä on varmasti perversseintä mitä olen koskaan tehnyt vaikka aika monenlaista on tullut kokeiltuakin. Jatkoin kuitenkin panemista ja puristelin ja imin välillä anopin rintoja. Anoppi jatkoi samanlaista ininää kuin nuollessani häntä ja piti tiukasti silmiään kiinni. Sitten munissa rupesi tuntumaan siltä, että kohta lasti lentää.

En halunnut kuitenkaan halunnut aivan vielä tulla ja otin kaluni ulos anopista. Tämän jälkeen nostin hänet alas pesukoneen päältä ja käänsin toisin päin. Anoppi siirtyi puolittain pesukoneen päälle mahalleen, jolloin pääsin tulemaan häneen sisälleen takaapäin.

Takapuoli oli todella suuri ja se jousti mukavasti kun työnsi oikein voimakkaasti. Levitin takapuolta päästäkseni mahdollisimman syvälle ja katselin kuinka kaluni liikkui edestakaisin karvaisessa pillussa, jonka yläpuolella näkyi tumma, harvan karvoituksen ympäröimä persreikä.

Hieroin välillä sormellani myös tuota tiukempaa reikää, mutta en kuitenkaan laittanut sormeani sisään asti. Kauaa ei tarvinnut enää jatkaa kun huippu alkoi taas lähestyä ja aloin huohottamaan jo aika raskaasti. Vedin kaluni ulos anopista ja ajattelin lennättää lastini pakaroille, koska emme olleet käyttäneet ehkäisyä. Anoppi ilmeisesti arvasi mitä ajattelin, koska sanoi, että anna tulla sisään vaan. Tein työtä käskettyä ja lasti lensikin anopin sisään jo muutaman työnnön jälkeen.

Tämän jälkeen olimme paikallamme jonkin aikaa aivan hiljaa. Annoin kaluni olla edelleen anopin sisällä ja pillun sykintä tuntui mukavasti, vaikka paras juhlakunto olikin jo häviämässä. Hetken toivuttuamme menimme vuorotellen suihkuun, jonka jälkeen siirryimme yhdessä saunaan.

Saunassa anoppi kertoi, ettei hän enää voi tulla raskaaksi, joten siitä ei kannata välittää. Tämän jälkeen oli hetken hiljaista, jonka jälkeen anoppi kertoi, että viime kerrasta oli hänellä todella kauan aikaa - lähemmäs vuosi. Muutenkin oli kuulemma viime vuodet olleet sillä saralla aika hiljaisia. Haluja oli kuitenkin vielä jäljellä vaikka ikää oli jo reilusti yli viidenkymmenen.

Siinä anopin kertoessa seksielämästään alkoi kaluni taas osoittaa heräämisen merkkejä. Anoppikin huomasi uuden seisokkini ja katseli kaluani hymyillen. Siirtyessäni istumaan lähemmäs anoppiani sanoi hän kuitenkin, etteivät paikat taida tällaisen tauon jälkeen kestää toista kertaa. Ennen kuin kerkesin pahemmin pettymään, tarttui anoppi kiinni kaluuni ja alkoi runkata varsin puristavalla otteella.

Nojasin taaksepäin nautin täysin siemauksin. Hetken kuluttua anoppi laskeutui yhtä laudetta alemmas eteeni polvilleen. Levitin haarani niin, että hän pääsi kunnolla niiden väliin. Tämän jälkeen anoppi alkoi ottaa suihin puristellen samalla hiljaa kiveksiäni. Hyvin nopeasti huomasin, että anoppi ei ollut ensi kertaa asialla vaan osasi asiansa todella hyvin. Anopin roikkuvat rinnat hinkkasivat mukavasti nivusiani hänen liikkuessaan. Kun aloin lähestyä huippua vaihdoin hieman istuvampaan asentoon, jotta ylettyisin pitämään anopin hiuksia pois hänen kasvojensa edestä.

Nautin suuresti, kun näin huulien liikkuvan edestakaisin kaluni vartta pitkin. Silmäkulmat olivat varsin ryppyiset ja otsallakin näkyi iän tuomia uurteita. Silti noissa kasvoissa oli jäljellä jotain todella naisellista. Silmiään anoppi piti kiinni niin kuin naiset yleensäkin näissä hommissa. Huipun lähestyessä varoitin, että kohta tulee mutta anoppi jatkoi imemistä rytmikkäästi ja laukesinkin hänen suuhunsa. Laukeamisen jälkeen anoppi nielaisi pari kertaa ottamatta kaluani suustaan ja teki vielä muutaman hitaan edestakaisen liikkeen.

Pussini tuntuivat todella tyhjiltä. Pian tämän jälkeen anoppi poistui suihkun puolelle. Itse jäin vielä muutamaksi minuutiksi raukeasti makoilemaan lauteille. Tässä vaiheessa omatunto alkoi soida ja mietin, että mitähän tuli tehtyä. Nuoruusvuosinani olin viettänyt varsin vallatonta seksielämää mutta vaimoani en ollut kolmen avioliittovuotemme aikana koskaan pettänyt.

Kännin piikkiinkään tätä ei noiden olutmäärien jälkeen voinut pistää. Siirtyessäni suihkun puolelle, oli anoppi jo siirtynyt muihin tiloihin. Iltapalaa syödessämme tunnelma oli todella hiljainen. Anoppikin varmaan mietti mitä oli tullut tehtyä. Sen verran kuitenkin saimme kuitenkin puhuttua, että sovimme, ettei tästä koskaan puhuta kenellekään.

Anoppi myös totesi, että tämä sai sitten olla ainoa kerta. Asiasta oli helppoa olla samaa mieltä. Iltapalan jälkeen anoppi meni makuuhuoneeseensa nukkumaan. Itsekin siirryin pieneen kodinhoitohuoneeseen, jonka lattialle oli tehty vieraspeti. Tottakai se dildokin tuntuu täydeltä, mutta ei se kunnon nahkanuijaa voita. Jos miehen kanssa peuhaa noin sata kertaa vuodessa ja pari kertaa vieraan kanssa, niin keneltä se on pois? Kerranhan täällä vaan elellään? Mun mies on sikäli erikoinen, että pikkuruinen muna ei ole sen itsetuntoa latistanut, vaikka niin luullaan.

Eka kertaa vaimo jäi kiinni vieraisssa käynnistä kun tuli aamuyöstä kotiin vittu märkänä ja huulet imemisestä turvoksissa. Alkuun sain aivan pirunmoisen raivarin mutta yhtäkkiä huomasin et kalu stondaa aivan mielettömästi. Alkoi hitonmoinen pano ja tuli samalla nuoltua kunnolla nussittua vittua. En muista milloin olimme saaneet niin mahtavan orgasmin ja varmaan eka kertaa tultiin yhtä aikaa. Kaikki oli saanut alkunsa ravintolasta jossa mies oli tarjonnut vaimolle kyydin kotiin.

Asunto-autossa oli sit naitu ja imutettu oikein kunnolla. Sen jälkeen ollaan kokeiltu myös yhdessä kimppaa ja monesti on vaimo lähtenyt yksinkin "ravintolaan". Ja olemme nauttineet kaikesta. Vaimo on yleensä ollut se joka on iskenyt sopivan miehen.

Ja kerran myös naisen. Harvoin on kukaan torjunut vaikka on selvinnyt että kolmen kimppaan on haettu. Mutta kannattaa ensin tehdä asia selväksi. Ei mustasukkaisuutta eikä vihjailuja jälkeenpäin. Itse olen saanut ihania hetkiä kun olen nähnyt vaimon saavan vierasta. Ainoa sääntö meillä on ettei tuttujen kanssa naida ja salaa ei tehdä mitään kaikki kerrotaan. Mutta kannattaa muistaa pitää huolta terveydestään ja pitää järki päässään.

Meillä tämä toimii näin ja suhteemme toimii hienosti. Minäkin yritin vaimoani tyydyttää kaikin tavoin, usein ja joka paikassa. H än silti aina himoitsi vieraita isokullisia miehiä. Aluksi otin kotiin avuksi isokalusi aja kestäviä miehiä,ei sekään riittänyt hän silti kävi vieraissa aina kun vaan ehti. Ryhmäseksiäkin harrastettiin jossa useampi mies vaimoni ilona, hän piti siitä.

Hänellä tarve saada monesti päivässä tulla naiduksi tosi isolla kalulla. Lienekö syynä tavanomaista suurempi vagina, suuresti turpoava ja aina liukas. Normaali elämä jäi sivuosaan kun joka päivä piti metsästää miestä hänelle.

En jaksanut enää kun hän ei enää muuta harrastanutkaan, työstäkin jäi pois sen takia että jää aikaa nautiskella. Onko muilla kokemuksi nymfomaaneista joilla pakko saada isoa kalua ja usein?

Exäni oli 66v mutta tosi nuorekas ja muodokas,estoton ja hyvä seksissä. Meillä se on upea lisä seksielämässämme. Mieheni nauttii suuresti siitä, että päästän sisääni muita miehiä. Joskus hän on ollut katsomassa, joskus olen tallentanut videokameralle touhujani. Nautimme molemmat siitä, ja koska olen hyvin seksuaalinen ja myös "likaisen" mielikuvituksen omaava niin tällainen sopii minullekin hyvin. Parisuhteemme on silti vahva, rakastamme toisiamme, ymmärrämme, että rakkaus ja seksi voidaan pitää myös erillisinä asioina suhteessamme.

Eniten mieheni nauttii siitä, että emme ole sopineet mitään. Esimerkiksi eräänä päivänä halusin töistä tullessani yllättää mieheni. Menin tutun miehen kanssa "ajelulle" ja teimme sen autoni takapenkillä. Koska tunnen miehen hyvin, emme käyttäneet kondomia ja annoin hänen laueta sisääni. Tulin kotiin sisälläni lasti sitä itseään ja pyysin mieheni makuuhuoneeseen.

Riisuin itseni ja pyysin häntä katsomaan jalkoväliini. Hän nautti suuresti nähdessään valuvan sperman jalkovälissäni. Tämä on ollut hänen usein mainitsema toive. Hän kävi päälleni ja työntyi spermaiseen jalkoväliini, mikä tuntui ihanan likaiselta ja kiihottavalta. Naidessamme kehuin ystäväni elintä, kuinka iso ja suonikas se on verrattuna oman mieheni elimeen ja kuinka hyvältä tuntuu kun vieras mies tulee sisääni.

Mieheni nauttii suuresti tällaisesta "rankaisemisesta". Joskus mieheni ehdottaa, että lähden ravintolaan ja toivoo, että tapaisin siellä jonkin "mukavan kokoisen" miehen. Muutamia kertoja ollaan tehty näinkin. Eräs spontaani tapaus oli kun epäonnisen ravintolaillan jälkeen hän haki minut kotiin. Päätimme, että jos matkalla joku mies liftaa otamme hänet kyytiin.

Parisen tuntia olimme ajelleet kaupunkia ristiin rastiin kun sellainen humalassa oleva mies liftasi kyytiä kotiinsa. Meillä oli lasten turvaistuin etupenkillä, joten eipä ollut vaihtoehtoja mihin mies tulisi istumaan.

Matkalla kun keskustelimme, teimme selväksi, että mieheni on vain joku tuttuni viemässä minua kotiin. Keskustelin liftarin kanssa takapenkillä ja hieman flirttailin hänelle. Käänsin pääni nopeasti televisioon, ja kun olin kääntymässä vastaamaan, huomasin anopin paljastaneet mehevät rintansa. Nännit olivat tummuneet ja sojottivat eteenpäin. Huomasin kuinka housuissani alkoi tuntua ahtaalta. Myös anoppi huomasi tämän, mittaili minua katseellaan levittäen samalla jalkojaan sohvatuolissa.

Kauniisti viimeistellyn puskan alta kiilsi häpyhuulet. Mitään sanomatta asetuin polvilleni anopin eteen ja nuolaisin tuota vastapestyä pillua voimakkaasti. Anoppi voihki raskaasti kun lipittelin hänen vakoaan ja lopulta työnsin kaksi sormeani helposti sisälle. Sormetettuani jonkin aikaa en enää malttanut vaan avasin sepaluksen ja päästin timantinkovan munani seisomaan vapaana. Anoppi katseli kulliani ihaillen ja otti siitä tukevan otteen tehden pari puristavaa vetoa.

Kiimatippoja valui pitkin vartta, ja anoppi totesikin ettei taideta esileikkejä tarvita. Asetin anopin kontilleen olohuoneen matolle ja aloitin työnnöt samalla kääntyen katsomaan elokuvaa.

Sitähän voi harrastaa jo ekana iltana jos siltä tuntuu. Viikon tapailun mielestä voi mielestäni jo hyvinkin harrastaa seksiä. Olen myös ko palstalta pokannut 2 miestä. Siveän neitosen on torjuttava miehen himokkaat lähentelyt parikymmentä kertaa ja sitten lopulta pitkän väsytystaistelun jälkeen vastahakoisesti levitettävä reitensä ja maattava hissunkissun eväänsäkään liikauttamatta kun mies panee? Ainakin itse aina ajattelen. Otin siinä pari pulloa ja katselin samalla telkkaria. Haemme taas Temptation Island Suomi -ohjelmaan sinkkuja viettämään ikimuistoista lomaa paratiisissa!

0 thoughts on “Pari hakee miestä kiimainen anoppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *