Thai-hieronta Oulainen

Muutama työntö ja kalu sekä mies alkoi vapista. Saimme molemmat kunnon orkut, hän purkautui sisääni voimalla. Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa. Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle. Heräsin aamulla kun tämä mies meni vessaan.

Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua. Heräsin ihanaan tunteeseen kun minun nännejäni suukoteltiin. Hän alkoi uhua ensimmäistä kertaa rakasteltaessamme. Sanoi että haluaa minua. Olin innostunut siitä hanakkudesta jolla hän näytti, miten paljon hän minua haluaa, mutta samalla olin vähän pettynyt vain moisesta kommentista. Ennenkuin olin asiaa edes ajatellut ja kunnolla herännyt olimme taas ls. Hän työnteli innolla ja krapula kestävyydellä. Yritin laittaa hänet alleni, mutta se ei ihan onnistunut ja hän luuli eleeni tarkoittavan takaapäin naintia.

Niinpä päädyimme siihen asentoon, ei se hassummalta tuntunutkaan. Oli vaan sellainen olo että hän todella otta minut siinä asennossa. Hän otti käsistäni kiinni , ja veti ne sivuiolleni. Olin ylävartalo lattiassa ja hän työntyi todella syvälle siinä asennossa. Se oli ihanaa, sain orkun melko pian. Näin kun kaverini tuli makkarista ja meni vessaan. Hän näki meidät ja nolon asentoni. Mies ei huomannut häntä ja jatkoi, jatkoi Olimme vierekkäin kun kaverini meni makkariinsa hymyillen.

Minua todella keljutti ja nolotti. Pieni illan seksi seikkailuni oli paljastunut. Menin suihkuun, pukeuduin ja lähdin kotiini. Jälkeenpäin emme ole olleet yhdynnässä. Keskustellut olen hänen kanssaan.

Oli se kokeilemisen arvoinen juttu, kaikkien nolojen juttujen jälkeenkin. Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

Ihanan pervoa ja rajua: Olin tässä taas sen saman miehen kanssa, kun en muutakaan keksinyt ja ihanalta se viimekertainen tuntui. Kyllä se niin on, että työpaikat vanhemmat rouvat ovat ahnehtimassa nuorempia ukkomiehiä, koska eivät osaa tajuta vaaraa. En kylläkään kertomuksesi perusteella pidä sinua uskottomana, koska et tavallaan itse voinut suorittaa valintaa, vaan jouduit olosuhteiden uhriksi. En usko, että kukaan mies voi vastaavassa tilanteessa sanoa ei, jos sanoo muuta, niin silloin hurskahtaa.

Ajateltavaa sen sijaan on jatko, voitko joutua kiristyksen kohteeksi? Voidaanko syyttää seksu- aalisesta ahdistelusta? Mitä rouva tekee seuraavaksi jos ei saa munaasi? KIristääkö vai mitä tekee?. Tätä tilanneta kannattaa miettiä, mutta neuvona sanoisin, että unohda koko juttu ja mahdollisesti myös se rouva, jos mahdollista. Tosi tosimies ei ees ryhtyis moiseen flirttiin, eikä antais ymmärtää!!

Mun mielestä aivoillaan ajatteleva mies kykenee hallitsemaan myöskin sen toisen pään,kun taas miehet jotka ajattelevat alapäällään eivät hallitse kumpaakaan päätä; kyllä vissi on näin! Taas se tuli todistettua Oot vaan kateelinen, kun ei itsellesi satu tälläistä!

Turha sitä on heti ruveta moralisoimaan, kun haaveet käy todeksi. Eikö mielestäsi kannata nautia uusista kokemuksista? Minkälaisia haaveita itselläsi on seksielämässä?

Todettakoon, että mun tilanne on melko normaali. Näin tossa eilen tätä rouvaa jonka kanssa sextailtiin arkistossa ja se oli jotenkin hämillään, hyvä että moikkas.. En tästä asiasta kellekkään kertonut Onneksi voi näin anonyymina tilittää ja kertoa, se jonkin verran helpottaa. No tasapuolisuuden nimissä voin vastata kyllä kysymykseesi haaveistani Elän haaveeni todeksi joka päivä rakkaani kanssa: Oliskohan niin, että tällä rouvallakin on morkkis kun noin käyttäytyy, onkohan ottanut viileän linjan sua kohtaan Se oot sä kun joudut elämään ton jutskan kanssa Sulla on nyt selvitettävää kahden naisen kanssa; ennen kaikkea vaimos Pane molempia petä molempia.

Kuinka vanha se rouva oli? Kuinka vanha sä oot? Eihän näitä ole pakko uskoa. Soita poliisille ja tee rikosilmoitus, että jossain todennäköisesti pantu jotain salakavalasti työaikana. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Työpaikan vessassa!!!!! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Hätkähdin niin että meinasin pudota tasolta. Hän tuli eteeni seisomaan, minä jalat harallaan ja sormet pillussani.

Hän suuteli minua suulle kiihkeästi. Vastasin suudelmaan pehmeästi, se oli ensimmäinen kerta kun suutelin naista, mutta se tuntui ihanalta ja kastuin lisää koko ajan, se oli erittäin kiihottavaa. Riikka laskeutui haarojeni väliin ja nuolaisi pilluani kevyesti. Riikka alkoi nuolemaan klitoristani rytmikkäästi ja työnsi samalla kaksi sormeaan pilluuni ja runkkasi minua.

Kauaa hänen ei tarvinnut minua nuolla, olin niin kiihottunut että tulin nopeasti. Odota vähän, tulen kohta takaisin. Riikka meni ovesta ja palasi kohta toisen työkaverimme Sannan kanssa.

Sannan kädessä oli iso vaaleanpunainen Tilaus Linkki dildo. Sanna ja Riikka riisuivat toisensa suudellen koko ajan. Heidän kätensä vaeltelivat pitkin toistensa vartaloita, Sannan sormet olivaat jo Riikan pillussa. Käskin tyttöjen istuvan pöydälle, haluaisin kokeilla. Tytöt istuivat vieretysten pöydälle jalat harallaan.

Nyt Sanna vuorostaan nousi pöydälle, ja aloin nuolemaan hänen kosteaa kiimaista pilluaani. Hän alkoi murahdella oudosti, en ole seksiseuraa lappeenranta eroottiset fantasiat aiemmin kuullut. Oli se kokeilemisen arvoinen juttu, kaikkien nolojen juttujen jälkeenkin. Hienoa, että me aikuiset miehetkin vielä herätämme tämän tyyppisiä tuntemuksia Yritin laittaa hänet alleni, mutta se ei ihan onnistunut ja hän luuli eleeni tarkoittavan takaapäin naintia. Olemme isossa talossa töissä, eri osastoilla. Ihana pano Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat 'aloittaja tytteli

0 thoughts on “Pano työpaikan vessassa afrika kampos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *