Saattajat Ylöjärvi

seksilelu esittely oma seksikuva

Tarjoamme alan parhaita …. Mielihyväkutsut, seksikutsut, seksivälinekutsut, erotiikkavälinekutsut, seksiväline-esittelyt, kotikutsut, erotiikkakutsut, väline-esittelyt, välinekutsut, pippelikestit, penispartyt, dildobileet… Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Tuleeko sinulle vielä jokin sanamuoto mieleen seksivälineiden kotiesittelyistä, mitä otsikossa ei mainittu?

Enemmän tai vähemmän samaa asiaa tarkoittavat, riippuen kenen suusta asia ilmaistaan. Amorin sielunmaailmassa kutsumme järjestämiämme tapahtumia Amorin Mielihyväkutsuiksi.

Mikä on paras liukuvoide juuri sinulle? Mielihyväkutsuilla kohtaa usein ihmisiä jotka eivät vielä koskaan ole kokeilleet liukuvoidetta tai eivät tarkalleen tiedä liukuvoiteiden ominaisuuksista vaikka olisivatkin käyttäneet erilaisia liukuvoiteita jo pitkään. Tässä artikkelissa avataan hieman silikonipohjaisten ja vesipohjaisten liukuvoiteiden maailmaa sekä niiden keskinäisiä eroja ja autetaan sinua löytämään sinulle paras liukuvoide. Amorin mielihyväkutsuilla tämäkin tietopaketti käydään väline-esittelyn lomassa läpi, jotta osallistujat saisivat mielihyvätuotteisiin liittyvää käytännöllistä ….

Intohimosta mielihyvään, Amorin taival on alkanut! Intohimosta mielihyvään on lausahdus, joka tullaan kuulemaan vielä useasti. Yrittänyttä ei laiteta, sanotaan. Matka kohti mielihyvän vallankumousta on alkanut, uusi mielihyväyritys on syntynyt…   Amor. Tänä viikonloppuna taas Amorilla kutsutouhuja pitkin poikin eri paikkakunnilla. MielihyvänVallankumous puree, mutta hellästi Näytä lisää Näytä vähemmän.

Aurinkoiset päivät toivat tullessaan kasan uusia mielihyvätuotteita verkkokaupan tarjontaan. Uusin edustajamme Krista toimii Lahti-Kouvola akselilla.

Hän ottaa mielellään kutsuvarauksia vastaan suoraan sähköpostiinsa. Tietysti voit kysyä kutsuja myös Amorin infomailin kautta, muuallekin Suomeen. Krista kirjoittaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtyvää, monipuolista blogia. Tavarat sai myös heti mukaan, joten kenenkään ei tarvinnut jälkeenpäin järjestellä mitään. Esittelijä saapuu paikalle veloituksetta. Posted February 28, Mäkin oon ollut mukana yhden ystävättären polttareissa, jossa oli laitteita esillä.

Oli ihanaa ja tytöt tykkäs. Vähän jotain erilaista, mutta erilainen ja edullinenkin vaihtoehto monille muille ideoille. Posted May 8, Posted May 9, Posted May 10, Oli tosi mukava, huumorintajunen ja asiansa osaava tuo esittelijä Paula. Posted May 21, Ympäri Suomen löytyy esittelijöitä tästä osoitteesta http: Posted September 7, Muuten kaikki sujui mukavasti mutta yksi tuote oli loppunut maahantuojalta emmekä saaneet niitä muiden tuotteiden kanssa.

Jouduin hätyyttämään mielestäni kohtuuttoman paljon esittelijää; monta s-postia, soittoja ja tekstaria että hän ylipäätään vastasi että "lappu oli hukkunut" ja loppujen lopuksi vahvisti että tuote toimitetaan pikaisesti. Ongelma oli vain, että hän vahvisti väärään tuotteen. Nyt sitten odotellaan mitä saadaan vai saadaanko mitään. Taas tuli vanha oppi mieleen; älä ikinä anna rahoja jos et saa tuotetta!!!

Posted September 8, Hähää, mullapa joutuukin morsian itse pitämään seksiväline esittelyn! Tarkoituksena EI ole järjestää mitään noloa, vaan pieni muotoinen komedia pätkä, oikeastaan Muutama perus lelu, ei mitään liian irstasta, ja morsiammen tehtävänä esitellä tuotteet, mutta selostuksen ei tarvitse välttämättä liittyä aiheeseen!

Esim värinädildon voi esitellä kertomalla että "tämä   kanan munavispilä on ergonomisesti muotoiltu, ja varustettu portaattomalla tehon säädöllä Ja morsian saa tietenkin sitten vaivanpalkaksi tuotteet itselleen pitämään tuoreessa avioliitossaan tunteet kuumina.

Posted May 18, Kyselisin polttareita jo järjestäneiltä sekä niitä vasta suunnittelevilta, millaisia kokemuksia seksiväline-esittelyistä on kertynyt, tai mitä sellaisilta odottaisitte. Vai saisiko tästä peräti enemmän irti, jos kyseessä on pari, joka harrastaa itsekin aikuisten leikkikaluja ja siten osaa kertoa seikkaperäisesti niiden käytöstä?

Oi tuo olis niin mun juttu! Pitää sitten tytöille varmaan vihajata. Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana"..

Posted May 23, Mulla ei ole kokemusta seksiväline-esittelyistä, mutta tunnelma olisi varmasti pilalla, mikäli sellainen ovesta esiin astuisi.

Eli kannattaa olla tarkka, kelle sellaista järkkää. Posted June 26, Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Kutsut oli kyllä ihan hyvät ja aluksi esittelijä pyysi tulevaa morsianta kertomaan, mikä esine mikäkin oli ja morsiammella tietysti oli silmät sidottuna huiviin, ettei hän tosiaankaan nähnyt mikä hänen kädessään milloinkin oli. Niin ja morsian ei tiennyt että kyseessä oli seksikutsut, joten tuli kyllä hyviä kommentteja niistä esineistä ,joita morsian koitti.

Sitten tuon tunnustelun jälkeen morsiammelta otettiin pois huivi silmistä ja esittelijä alkoi kertomaan mitä milläkin välineellä tehdään yms.

Tuleva morsian ainakin tykkäs ja kyllä me muu polttariväki kans saatiin uutta infoa ja oli kyllä ihan hauskaa.. Posted August 9, Olen itse kuullut polttareista, joissa tällainen oli ja oli ollut ihan asiallinen ja mukava ilta.

Omiin polttareihini en tätä haluaisi, sillä tiedän että polttariporukassa on sellaisia ystäviä, jotka menisivät tästä todella vaikeaksi. Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista. Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja.

Eräs tuttuni siis järjesti illan työkavereilleen ja koko ilta oli kaverin mukaan menestys, vaikka asiasta ei muuten aluksi uskallettu olla mitään mieltä. Skumppa oli kuulemma avainasia illan onnistumisessa. Posted August 10, Olin muutama vuosi takaperin kutsuilla ei polttarit. Aivan upea esittelijä, rempseä ja asiantunteva! Meillä oli ihan hauskaa ja juttukin luisti. Jossain vaiheessa tuli puheeksi polttarit. Esittelijä kertoi, että hän miettii useamman kerran lähteekö polttareihin esittelemään.

Osa kutsuista mennyt ihan ok, osa ei. Erään kerran paikalla oli tasan morsian ja kaksi 2 vierasta. Toinen vieraista puhui koko ajan viereisessä huoneessa puhelimessa omia asioitaan , morsian itki hysteerisesti kun kukaan ei ollut tullut paikalle ja toinen vieraista lohdutteli vaivaantuneena.

No, myyntiä ei luonnollisesti tullut, mutta esittelijä oli antanut morsiammelle sääliksi kun kävi yhden dildon lahjaksi. Eli miettikää, onko tämä morsiammen juttu! Ja keskustelkaa ehdotus läpi myös polttaripalavereissa, ettei tule mitään närää. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community.

Seksilelu esittely oma seksikuva -

Tarkan euron tuunaaja voi tehdä seksilelut itse halvoista aineksista. Kauttamme saat iloisen hauskat seksiväline- ja asukutsut esimerkiksi illanviettoihin, synttäreille, polttareihin. MielihyvänVallankumous puree, mutta hellästi Yrityksille ja oppilaitoksille maksu tapauskohtaisesti. Jossain vaiheessa tuli puheeksi polttarit. Esittely sujui kivasti ja esittelijä kertoi myös omia kokemuksiaan joistain välineistä. Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian! Osa kutsuista mennyt ihan ok, osa ei. Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja. Uutuuksia esitellään omilla osastoilla. Pagett vinkkaa laittamaan tussukan myös esimerkiksi tyynyjen väliin, jotta kädet vapautuvat muihin puuhiin. Näytä Facebookissa · Jaa.

Viime vuonna oli ystävän polttarit, jossa pidettiin mm. Kutsut oli kyllä ihan hyvät ja aluksi esittelijä pyysi tulevaa morsianta kertomaan, mikä esine mikäkin oli ja morsiammella tietysti oli silmät sidottuna huiviin, ettei hän tosiaankaan nähnyt mikä hänen kädessään milloinkin oli. Niin ja morsian ei tiennyt että kyseessä oli seksikutsut, joten tuli kyllä hyviä kommentteja niistä esineistä ,joita morsian koitti. Sitten tuon tunnustelun jälkeen morsiammelta otettiin pois huivi silmistä ja esittelijä alkoi kertomaan mitä milläkin välineellä tehdään yms.

Tuleva morsian ainakin tykkäs ja kyllä me muu polttariväki kans saatiin uutta infoa ja oli kyllä ihan hauskaa.. Posted August 9, Olen itse kuullut polttareista, joissa tällainen oli ja oli ollut ihan asiallinen ja mukava ilta. Omiin polttareihini en tätä haluaisi, sillä tiedän että polttariporukassa on sellaisia ystäviä, jotka menisivät tästä todella vaikeaksi. Eli meillä ei kyse edes pelkästään morsiammesta vaan muistkin polttarivieraista.

Muutoin olen kuullut tällaisten iltojen olevan "tyttöjen" suosikkeja. Eräs tuttuni siis järjesti illan työkavereilleen ja koko ilta oli kaverin mukaan menestys, vaikka asiasta ei muuten aluksi uskallettu olla mitään mieltä. Skumppa oli kuulemma avainasia illan onnistumisessa. Posted August 10, Olin muutama vuosi takaperin kutsuilla ei polttarit. Aivan upea esittelijä, rempseä ja asiantunteva!

Meillä oli ihan hauskaa ja juttukin luisti. Jossain vaiheessa tuli puheeksi polttarit. Esittelijä kertoi, että hän miettii useamman kerran lähteekö polttareihin esittelemään. Osa kutsuista mennyt ihan ok, osa ei. Erään kerran paikalla oli tasan morsian ja kaksi 2 vierasta. Toinen vieraista puhui koko ajan viereisessä huoneessa puhelimessa omia asioitaan , morsian itki hysteerisesti kun kukaan ei ollut tullut paikalle ja toinen vieraista lohdutteli vaivaantuneena.

No, myyntiä ei luonnollisesti tullut, mutta esittelijä oli antanut morsiammelle sääliksi kun kävi yhden dildon lahjaksi. Eli miettikää, onko tämä morsiammen juttu! Ja keskustelkaa ehdotus läpi myös polttaripalavereissa, ettei tule mitään närää.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian!

Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti. Sign in to follow this    Followers 1. Mä voin kertoa että mun polttareissa oli tuolta queen desireestä esittelijä ja oli todella kiva. Vinkkinä sitten kaikille, niin se täti anto morsmaikulle lahjan.

Share this post Link to post Share on other sites. Meillä oli Polttareissamme "lelujen" esittelijä ja porukka nautti tästä todellakin. Ja porukka Osti kiitettäväsi sitä tavaraa niin emme joutuneet maksamaan esittelijästä.. Eli suosittelen todella jos vain ihmiset ovat yhtään sen tyylisiä!! Hei, tuollainen esittely voi olla kiva, kunhan tunnette morsion hyvin Mutta varmasti monet ovat näistä esittelyistä tykänneetkin.

Edited July 30, by Pamsu. Heippa, meillä olisi rakkaan ystävän polttareihin tarkoitus pyytää tälläinen esittelijä.. Pitää sitten tytöille varmaan vihajata Minä en usko että sillä kovin vaikutusta ketä esittelee, toisaalta jos on vain nainen niin ilta pysyy "tyttöjen iltana"..

Kauttamme saat iloisen hauskat seksiväline- ja asukutsut esimerkiksi illanviettoihin, synttäreille, polttareihin. Seksiväline-esittelyt ovat loistava tapa tutustua välineisiin ja asuihin mukavassa sekä tutussa porukassa ihan kaikessa rauhassa. Osaavat ja asiantuntevat esittelijämme tulevat pitämään kutsut luoksenne. Pori ja lähikunnat  50 kilometrin säteellä ilman kustannuksia. Tämän alueen ylittävän kilometrin matkakorvaus on noin 25 euroa. Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteesta: Nyt myös seksuaalineuvojan pitämät kutsut.

Kunhan pääsee autolla kohtuullisen lähelle. Esittelyssä on niin miehille kuin naisille sopivia tuotteita. Ja suurin osa sopii myöskin yhdessä käytettäväksi. Esittely sopiikin yhtä hyvin niin miehille kuin naisillekin. Kaikki myytävät tuotteet mukana. Ei odottelua eikä rahojen keräilyä, tavaroiden jakoa eikä toimituskuluja.

Lisäksi Collector lasku ja osamaksu.

seksilelu esittely oma seksikuva

0 thoughts on “Seksilelu esittely oma seksikuva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *