Nainen eskortit Kurikka

viikon iltatyttö kurvikas nainen

Uraansa jatkava Kaisa Mäkäräinen ei haaveile vielä häistä kihlattunsa kanssa: Kenkämarski puh Viikon Tähtityttö on kurvikas säihkysilmä!

Viikon Tähtityttö on kurvikas säihkysilmä! Huumekohussa ryvettynyt Jari Sillanpää bongattiin Tukholmassa — kuva! Tässä on uutisankkuri Pirjo Nuotion 9 vuotta nuorempi Reijo-rakas — ovat asuneet erillään koko 13…. Huhhuh, Temptation Island Suomi -Minna tunnustaa - kuvausryhmä unohti muistiinpanovihkonsa…. Voi ei, Satu Silvon ravintola Silvoplee puretaan: Erika Vikmanilta yllättävä parahdus elämänsä työläimmästä keväästä: Näitä luetaan juuri nyt.

Käytetty tavara kiinnosti Jenni Kokanderia Myyrmäessä — kuva! Kauhurokkari Alice Cooper, 70, muistelee hurjia päihdeiltoja rock-legendojen kanssa — ryyppykaverit kuolivat ympäriltä yksi kerrallaan: Merirosvojen määrä kasvussa Karibialla! Tosi mies valitsee naisen ihan itse esimerkiksi hoikan naisen eikä plussapalleroa.

Ja motiivi isompien ja kurvikkaampien tyttöjen morkkaamiselle oli? Tämä samainen jäbä miehestä ei voi kohdallasi puhua vinkuu sinkkupalstalla päivät pitkät, en enää ihmettele mikset saa naista. Toivon sulle kaikkea pahaa enkä rakkautta toivo kohdallesi ikinä. Tosimies ei hauku naisia, joita ei halua, vaan keskittyy naisiin joita haluaa. Silikonitissit, leikattu nenä, hiuslisäkkeitä jatkuvasti, viimeisen päälle meikit, siihen päälle gaala-asu, rouvasta kuva, jota kuvankäsittelyllä vielä hiukan nipsitään..

Kyllä mäkin tuollaiseen pystyn helposti. Voi helposti noilla avuilla. Kattokaapa tota arfotukkaa ja vuoden päästä silosta seuraavaa? Ei todellakaan kenenkään tukka kestäisi jatkuvaa värjäämistä ja arfopermiksen jälkeen noita hiuksia ei voi saada tuollaisiksi enää koskaan. Eli lopputulos ehkä miehistä näyttää kauniilta, totuus on se, että luomuna tissit olis pienemmät, hiukset ei tuollaisia, nenä ei tuota luokkaa. Kuka suomalainen M I E S tosiaan veisi hänet tuonnäköisenä anopille esiteltäväksi?

Miksi minä sittenkin epäilen, ettei moni.. Hyvä, terve itsetunto näkyy kauneutena, jopa pienenä hehkuna ja miksei pienenä huomionkipeytenä. Jos on kaunis ni kehtaahan tuota olla silmänruokana? Mielestäni rinnat ei yksinään tee naisesta muodokasta, varsinkin näin silariaikana. Kyse on mielestäni enemmän takamuksesta ja reisistä. Pienirintainenkin muhkea pyllyinen nainen on aina jollakin tapaa kurvikas.

Useimmilla naisilla on tarve olla hoikka. Minä tykkään naisesta jolla on muodokas takamus Jos jonkun naisen takamuksesta ajattelee, et onpa toi iso ja just cool, ni nainen kuulee ajatukset ja mulkaisee takaisin vihaisesti. Miksi peffa ei saa olla iso? Mikä paha siinä on jos joku nainen heittää ajatuksen et hänellä on iso persse ja lantionympärystä on cm.

Miksi cm lantiosta ei voi sanoa et se on iso Mut jos naisella on lantio cm ni sit on kaikki samaa mieltä et se on iso. Miksi pienemmät ei ole isoja, vaikka ne ei ole pieniäkään. On pieniä pyllyjä, sit on pieniä ja pyöreitä, sit on naisellisen muodokkaita ja vielä ei oo päästy kunnolla tuohon metrin ympärykseen kun loppuu termit.

Seuraava on iso ja se on sen yli cm Jo periaatteesta haluisin tavata naisen jolla on omasta mielestään iso persse, just hyvä ja oikein sopivan kokoinen. Suurimmalla osalla naisien peffoista on kommentointi kielto, niistä ei saa sanoa tai ajatella mitään, koska ne on liian isoja??? Normaalikokoinen naisen takamus ei ole se keskiarvo isojen ja pienien välistä. Normaalikokoinen naisen takamus on keskivertopyllyä pienempi, normaali on pienistä heti seuraavana.

Valtaosalla naisista on takamus josta ei käytetä mitään termiä, siitä vaietaan? On varmaan fiksua et naiset ei käytä itseironiaa tai mitään arvelutavia veistelyjä siitä että hänestä tulisi hyvä viininpolkija ranskaan, kun hänellä on niin iso persse, et painoa ja voimaa olisi sopivasti just siihen hommaan.

En muista et kukaan nainen uskaltais ihan puolivakavissaan kehaista että omaa ison persseen. Ja viittaisi et siinä on omat hyvät puolensakin ja vaatteet vaikkapa istuu paremmin kuin henkarilla. Kyllä täällä netissä varmaan aika monet myöntää et omaa kauniin muodokkaan perän, mut kuka on sanonut livenä samassa ajatuksessa et persse ois iso tai ihan just unelma.

Voiko kenenkään naisen mielestä iso persse olla just täydellinen. Eikä haluis mitään pienempää. Ja jos on iso ni minkäkokoinen on iso? Pystyykö kehaista että on leveyttä ja pyöreyttä, iso olis sopivan iso, ei liian iso.

Kun kävelet ohi ni mies jää katsomaan perääsi. Luuleeko kaikki isoperssiiset naiset et ei heidän peräänsä katso kuiteskaan kukaan.. Tunteeko kukaan nainen selkäpiissään et hänen iso persse kääntää katseita, kivasti. Peräänkatsojat huomaa kuinka kaunis kiinteä muodokas perä naisella on. Miksi pienipyllyiset ottaa kehuna kun heidän pyllyään kuvailee pieneksi?

Isoksi ei saa kuvailla: Onhan leveys muotoa siinä kuin pyöreyskin. Jos naisen perssettä kehuu kapeaksi, ni sen kyllä nainen ottaa kehuna, mut leveä on haukkumista.

Miksi se niin menee? Jos jollakin naisella on tosi muodokas kiinteän pullea perä ja totee mielessään et levee persseinen nainen kävelee edessäni, ni se on kuin haukkuisi. Jos pylly on liian kapea tai liian pieni, ni silloin isompi ja leveämpi on parempi. Mut niin se vaan ei mene varmaan koskaan elämäni aikana.

En voi kehua kenenkään naisen perää et se kaunis, valitsemillani sanoilla, koska ne kaikki halveksisi naista vaikka kuvailisivat takamusta vain pienen vastakohdaksi, eikä kyseessä olisi mikään hirmuinen hinaaja, vaan kurvikas kiinteä suomalainen nainen, joka pitää itsestään huolta ja näyttää hyvältä, eikä omista henkarikroppaa, mut ei myöskään ole huomiotaherättävän ylipainoinen. Miehet yleensä haukkuvat naisia isoperseisiksi, siitä se takapuolen arastelu on lähtöisin. Naiset mielummin laihduttavat kun antautuvat miesten haukuttaviksi.

Olen isoperseinen, monesti sen miehiltä kuullut jo pojilta kouluiässä kuullut päivittäin haukut ja tulen vielä kuulemaan. Älkääkä jaksako alkaa huutaan et laihduta, ei hätää.

Viihdyn hyvin yksiksesi ja kestän pyöreyteni, miehet sulkekoot silmänsä kun vyöryn paikalle. Naisen ei tartte olla täydellinen. Täydellisyyteen kuuluu pienet epäkohdat. Se on inhimillisyyttä, et ei ole mikään robotti, joka on muotilla valettu. Seuraavassa videoklipissä on nakurannalta nainen jolla on pieniä puutteita kropassa ja voi olla jo ikääkin jonkii verran. Sitten iltatyttö, joka on mielestäni erittäin hyvännäköinen ja kivan kurvikas, luonnollinen. Ei se ainakaan mikään ihan pikkanen ole tai super tiukka.

Mielestäni enemmän boheemi ja persoonallinen, kuin salilla mieleisekseen muotoiltu. Tässä naisessa on perssettä Aika kivat tissit ja mukava lantio. Sopusuhtaisen muodokas, mallimitoissa, hänen koossaan ei ole mitään hävettävää, oikein maukas nainen http: Tässä on kiintoisa ristiriita naisesta jolla takamusta alkaa olla jo tarpeettoman paljon, mut olemuksessa huokuu myös jopa hoikkuutta http: Mikä on iso ja mikä pieni?

Tässä nuori neitonen joka on tosi siro, hoikka ja silleen. JPG Kun hänen kroppaansa katselee ei voi välttyä ajatukselta että hänen takamuksensa on kivan leveä muuhun kroppaan verraten ja takamus korostuu siten kivasti. Myös pakaroissa on pyöreyttä taaksepäin ja eihän siinä voi muuta sanoa kuin että tällä nuorella neidolla on iso persse? Se vie kaiken huomion tässä kuvakulmassa koko naisesta.

Jos tämä nainen kuulisi kommenttini, hän suuttuisi aika takuulla, mut olenko väärässä, jos koen että tämän neidon tulisi kokea et hänen takamuksensa ei ole sieltä pienimmästä päästä, itseasiassa se on iso ja erottuu edukseen. Aikuinen nainen kestää rohkeita näkemyksiä ja tässä on ihan rehdisti kurvikas nainen ja perse on ihan rehdisti iso. Hän on hyvin lihaksikas ja kaikki onkin lihasta.

Jos hän laihduttaisi ni lihakset sulaisi. Muodokkaampaa perää on hankala kehua, se on tehtävä aika varoen ja sit nainen saattaa kokea et se on jotain vihjailua. Kuinka sun perää voisi kehaista et se on just bueno? Voiko sun peffaa kehaista ohimennen mitenkään? Painaa kämmenellä sua pyllystä eteenpäin "laitatko ostokset kassiin, ni minä maksan".

No kylläpä sen haukun erottaa hyvinkin, en vaan ymmärrä miksi pitää huudella yhtään kenellekään että isoperse yms. Itse en huutelisi kenellekään yhtään mistään. Asiallinen kehu tutulle ihmiselle on ok. Jos haluat kehua naistasi, kehu nätisti intiimissä tilanteessa ja mielellään kahden kesken. Miksi yleensäkään negata ketään ulkonäöllisesti? Sulla on upea peppu? Kukaan tuntemani nainen ei pahastuisi edellisistä mutta leveäksi määritteleminen ei ole kehu, vaikka se totta olisikin.

Oikeesti, vaikka leveä olisikin sinusta kivempi, yritä saada pointti kotiin hienovaraisemmin. Siihen on monen monta tapaa. Ai toi vika on kurvikas? Sillä on terhakka peppu ja kroppa on sporttinen-normaali. Hitto, minustakaan ei tule treenaamalla pientä, vaan vahva. Rasvasta en pääse eroon, eli kokonaisuus on ilman dieettiä parhaimmillaan tuon vikan kuvan luokkaa.

Koska Siroa ei tule tekemällä, tyydyn normaaliin ja sporttiseen kroppaan. Oma , naisena, kauneusihanne naisissa ei ole se nääntyneen laiha. Paris Hilton on nykyään treenattuna hot, muutama vuosi takaperin hän oli vain nääntynyt seurapiiriluuska. Sama täällä, itselläni on leveä lantio ja muhkea takamus ei läski josta olen saanut aina kuulla kommentteja, positiivisia mutta myös negatiivisia. Kerrankin eräs miespuolinen tuttavani tokaisi yhtäkkiä penkiltä noustuani että "läskiperse", aluksi kun kuulin sen ajattelin että onpa siinäkin idiootti jätkä ja ihmettelin miksi hän sanoi niin.

Etenkin sen jälkeen kun aikaisemin oli kehunut minua paljon. No näin jälkeenpäin voin jo nauraa tapahtuneelle, mutta sillöin tällöin vielä ihmettelen kyseistä kommenttia. Niikun alkuperäisessä vastauksessani pohdiskelin sitä että jos jokin on pieni ni se on sopiva, mut jos jokin on iso ni se on liian iso. Tässä tuli nyt sama käsityskummajainen vikan kuvan kohdalla. Tuolla naisella ei mielestäni oli pieni pylly, ylipäätään hänen vaatekokonsa saattaisi olla M-L.

Kun kuvailin että hänellä on rehdisti iso pylly, ni se vain tarkoitti sitä että hän ei ole S kokoa mutta vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä kehoonsa.

Mielestäni tuollainen normaalikokoinen nainen on just ihanne. Kun kuvailin että hänen takamuksensa on iso ni tarkoitan tuolla asialla että lantionympärys voinee olla ?? Kirjoitin aiemmin myös että normaalikokoinen takamus on S kokoa, koska on jokin ihme näkemys et naisilla ei saisi olla takamusta.

Väitän että näin monet mieltää asian. Yritän kuvialla että muodokas perä on tosi kaunis ja näyttää hyvältä ja että naisen ei tarvitse olla XXS,XS,S kokoa ollakseen kaunis On mielestäni oikein et naisella on iso persse, mut se on väärin että sana iso tarkoittasi että on liian iso.

Iso tarkoittaa vain sitä että se on isompi kuin pienimmät ja pienemmät. Ehkäpä yleinen takamusihanne ei ole niin vääristynyt kuin luulin. Peput näyttävät erikokoisilta eri vaatteissa. Edellisen viestin vika pepsautus on 1: Jos ymmärsin tarkoittamasi kuvat oikein, ni olen erimieltä, tuo urheilijanaisen takamus on mielestäni jotain n.

Heidän vaatekokonsa eroaa parilla koolla. Mutta siinä olemme samaa mieltä että vaatteet "vääristää". Pukeutumisella saa ratkaisevan eron ulkonäköön halutessaan. Löysät vaatteet häivyttää mittoja ja kireät vaatteet korostaa mittoja, sit myös mahdolliset raidat ja kuvioinnit korostaa muotoja, koska viirut seuraavat kehonmuotoja.

Useimmiten takana on muotimaailmaa suurelta osin dominoivien homoseksuaalimies disainereiden viehtymytys pokamaisiin siluetteihin. Ennen kaikkea kaikki ovat yksilöitä.

Lehden mukaan titteli kuuluu juuri esikoisensa synnyttäneelle poptähti Beyoncélle. Pisamat on ihania Nyt on taas auringon aika ja naisille tulee pisamat esille. Siinä on tosi Miehen puhetta.. Eipä taida olla muuta kommentoitavaa;. Eipä taida olla muuta kommentoitavaa; Haluaisitko hieman avataa sanaista arkkuasi? Beyonce kyllä on aika hot. Jospa vaihdan putkiaivot päälle ja alan funtsaamaan.. Se on totta että Twiggyn tyyppisiä ihannoidaan..

Jenkeissä ainakin XL-mallit ovat kovassa huudossa. Kaikissa naisissa on jotain kaunista on sitten lihava, laiha tai solakka. Niin paljon kun on miehiä on varmasti myös naisihanteista mielipiteitä. Itse naisena kiinnitän huomiota toiseen naiseen joka osaa kantaa itsensä ryhdikkäästi, samoin jos on muotoja ja vielä oikeissa kohdissa.

Itsestään huoltapitävästä, koska se näkyy ja huokuu. Suomalaisten nuorten naisten ylipainosta keskusteltiin viikolla.. Taitaa olla niin että jokaiselle löytyy ottaja, tai ainakin melkein.. Vogue Paris kannsikuvassaan rannalla sopusuhtainen kaunis nainen ja nätti peffa, solakan-kurvikas, nam ;- http: Missä niitä oikeita kurveja on, tasasen laiha pötkylä kuvassa.

Ja luuletko, että Voguen kanteen pääsee kukaan ilman kuvankäsittelyä? Kurvikasta tuo ei ole nähnytkään, pepun näkyminen ei tarkoita kurveja, jos et ennen tiennyt. Kauneutta on monenlaista, kaunis hänkin tavallaan, jokainen saa pitää mistä haluaa, mutta kuvassa nainen ei ole millään muotoa kurvikas, vaikka näyttääkin peppuaan. Mistä se mielikuva aina miehille syntyykään kurveista silloinkin kun niitä ei ole. Haluaisin taas kerran muistuttaa että läski ei ole kurvia.

Pallossa sitä kurvia vasta löytyykin eikä yhtään kulmaa! Tissin alla olevat ihrat myös kurveja.. Itse hiukan eri mieltä, mutta pakko se on kanssasisaria uskoa ja mikä ettei. D Mielestäni Kim K on todella kurvikas kaunotar. On massa jakaantunut niin kauniisti ja hyvällä tuurilla. Jotkut saa sellaisen kropan ihan oikeasti synnyinlahjakseen eikä siihen edes treeniä tarvita. Tunnen pari tälläistä naista ihan livenäkin..

Ei näitä nyt kannata niin haudanvakavasti ottaa. Toisaalta tuo Beyoncen nenän hienosäätö on pikemminkin hyvin onnistunut, maltillinen ja sopii kasvoihinsa, mikä ei suinkaan aina ole kaikilla julkkiksilla tilanne. Neniä koskien, mielestäni monikin mene suorastaan pilaamaan ihan ok ja persoonallisen uniikin nenänsä staroja ja muotisuuntauksia matkiessaan. Tokihan jos poottunenästä saa hieman maltillisemman ja kasvoihin sopivan, niin miksi ei.

Pelkkä hillitty nenänpään muotoilukin saattaa olla lopputulokseltaan epäonnistunut. Erikoista, että joka vuosi maailman kaunein nainen on julkkis. Kyllä niitä oikeasti paljon kauniimpia naisia näkee aivan todellisessa elämässä. Eivät ole tuollaisia päästä varpaisiin maalattuja ja värjättyjä photoshopattuja satuolentoja. B ei todellakaan ole maailman kaunein nainen.

Toki moni lehti hänet "valitsee" toimistopalaverissaan mutta sehän on täysin mainoskikka. Kauniita naisia todellakin on maailma täynnä. Te baarissa omahyväisinä ja ylirohkeina liikkuvat pulleat lylleröt huomio! Kehutte, että teiltä löytyy "muotoja" vaikka muille jakaa. Unohdatte kuitenkin yhden asian.

Sana on 'muodot', eli sanan 'muoto' monikko. Se tarkoittaa, että ruumiissanne on monta muotoa. Profiilissa jos on kaksi mutkaa rintamuksen ja vyötärön kohdalla , silloin on 'muotoja'. Jos on koko kehon matkalta yhtä isoa kaarta, silloin on 'muoto'. Vähän kuin tyyris tyllerö, pullero pallero Ihmettelen, itse lihavana JA laihana notkunut, nyt jo vanhempi rouva, baareissakin ollut ja yhä oleva, tätä "omahyväisyyden" ja "ylirohkeuden liittämistä reippaisiin, elämäniloisiin naisiin?

Naiset ovat niin harvoin itseensä tyyvtyväisiä että annetaan heidän toki sitä joskus silloin harvoin olla! Mistä kumpuaa pelottava vihamielisyytesi? Saahan sitä itseensä tyytyväinen olla ja sitä osoittaa, mutta hyvin usein ovat nämä lihavammat naiset tulleet viereen hoikempia siskoja parjaamaan ja puhumaan "aikuisten oikeista muodoista". Ihanko herra täydellisyys jyrähtää. Minulla on vartalo ja ruumis jää jäljelle kun kuolen. Miten sinne baariin pitäisi mennä??

Asenteella "anteeksi että olen olemassa". Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ohessa naistyyppi, joka viehättää vahvasti Joo, joskus pitää valita liikunnan ja korkojen välillä. Mielummin sporttinen ja aktiivinen kuin puosailu noissa kymmenissä ihanissa koroissa mitä minulta löytyy Harmi, sillä viihtyisin koroissa, mutta jalat ei kestä Pitää tehdä oma versio seksikkäästä Mielummin olen aktiivinen ja liikkuva kuin passiivinen ja kaunis.

Aikas naisekkaita olentoja ;- Kurvikkaat XL-mallit poseeraavat Vogue-lehden kuvissa. Siinä on kyllä muodokkaita naisia! Ja voi myös todeta ettei muodokkuus ole sama asia kuin läski! Kurvikkailta löytyy muhkeaa takapuolta, suurehkoja luomurintoja, mutta huomattava kapeahko vyötärö, johon ei ole kerääntynyt viittä vararengasta! Se on kyllä ihme, kun moni oikeasti lihava nainen pitää itseään kurvikkaana "kun mulla on isot tissit" Ei niitä isoja tissejä kukaan huomaa, kun mahassa on jäätävät ihrat!

Kyllä tuollaiset muodokkaat naiset on parhaita ; Ei missään nimessä tasapaksut ja omenavartaloiset läskit Ei kiitos tuollaisia "naisellisia muotoja" tänne kiitos. Tosi mies valitsee naisen ihan itse esimerkiksi hoikan naisen eikä plussapalleroa. Ja motiivi isompien ja kurvikkaampien tyttöjen morkkaamiselle oli?

Tämä samainen jäbä miehestä ei voi kohdallasi puhua vinkuu sinkkupalstalla päivät pitkät, en enää ihmettele mikset saa naista. Toivon sulle kaikkea pahaa enkä rakkautta toivo kohdallesi ikinä. Tosimies ei hauku naisia, joita ei halua, vaan keskittyy naisiin joita haluaa.

Silikonitissit, leikattu nenä, hiuslisäkkeitä jatkuvasti, viimeisen päälle meikit, siihen päälle gaala-asu, rouvasta kuva, jota kuvankäsittelyllä vielä hiukan nipsitään.. Kyllä mäkin tuollaiseen pystyn helposti. Voi helposti noilla avuilla. Kattokaapa tota arfotukkaa ja vuoden päästä silosta seuraavaa?

Ei todellakaan kenenkään tukka kestäisi jatkuvaa värjäämistä ja arfopermiksen jälkeen noita hiuksia ei voi saada tuollaisiksi enää koskaan. Eli lopputulos ehkä miehistä näyttää kauniilta, totuus on se, että luomuna tissit olis pienemmät, hiukset ei tuollaisia, nenä ei tuota luokkaa. Kuka suomalainen M I E S tosiaan veisi hänet tuonnäköisenä anopille esiteltäväksi? Miksi minä sittenkin epäilen, ettei moni.. Hyvä, terve itsetunto näkyy kauneutena, jopa pienenä hehkuna ja miksei pienenä huomionkipeytenä.

Jos on kaunis ni kehtaahan tuota olla silmänruokana? Mielestäni rinnat ei yksinään tee naisesta muodokasta, varsinkin näin silariaikana. Kyse on mielestäni enemmän takamuksesta ja reisistä. Pienirintainenkin muhkea pyllyinen nainen on aina jollakin tapaa kurvikas. Useimmilla naisilla on tarve olla hoikka. Minä tykkään naisesta jolla on muodokas takamus Jos jonkun naisen takamuksesta ajattelee, et onpa toi iso ja just cool, ni nainen kuulee ajatukset ja mulkaisee takaisin vihaisesti.

Miksi peffa ei saa olla iso? Mikä paha siinä on jos joku nainen heittää ajatuksen et hänellä on iso persse ja lantionympärystä on cm. Miksi cm lantiosta ei voi sanoa et se on iso Mut jos naisella on lantio cm ni sit on kaikki samaa mieltä et se on iso. Miksi pienemmät ei ole isoja, vaikka ne ei ole pieniäkään. On pieniä pyllyjä, sit on pieniä ja pyöreitä, sit on naisellisen muodokkaita ja vielä ei oo päästy kunnolla tuohon metrin ympärykseen kun loppuu termit. Seuraava on iso ja se on sen yli cm Jo periaatteesta haluisin tavata naisen jolla on omasta mielestään iso persse, just hyvä ja oikein sopivan kokoinen.

Suurimmalla osalla naisien peffoista on kommentointi kielto, niistä ei saa sanoa tai ajatella mitään, koska ne on liian isoja??? Normaalikokoinen naisen takamus ei ole se keskiarvo isojen ja pienien välistä. Normaalikokoinen naisen takamus on keskivertopyllyä pienempi, normaali on pienistä heti seuraavana. Valtaosalla naisista on takamus josta ei käytetä mitään termiä, siitä vaietaan? On varmaan fiksua et naiset ei käytä itseironiaa tai mitään arvelutavia veistelyjä siitä että hänestä tulisi hyvä viininpolkija ranskaan, kun hänellä on niin iso persse, et painoa ja voimaa olisi sopivasti just siihen hommaan.

En muista et kukaan nainen uskaltais ihan puolivakavissaan kehaista että omaa ison persseen. Ja viittaisi et siinä on omat hyvät puolensakin ja vaatteet vaikkapa istuu paremmin kuin henkarilla.

Kyllä täällä netissä varmaan aika monet myöntää et omaa kauniin muodokkaan perän, mut kuka on sanonut livenä samassa ajatuksessa et persse ois iso tai ihan just unelma.

Voiko kenenkään naisen mielestä iso persse olla just täydellinen. Eikä haluis mitään pienempää. Ja jos on iso ni minkäkokoinen on iso?

Pystyykö kehaista että on leveyttä ja pyöreyttä, iso olis sopivan iso, ei liian iso. Kun kävelet ohi ni mies jää katsomaan perääsi.

Luuleeko kaikki isoperssiiset naiset et ei heidän peräänsä katso kuiteskaan kukaan.. Tunteeko kukaan nainen selkäpiissään et hänen iso persse kääntää katseita, kivasti. Peräänkatsojat huomaa kuinka kaunis kiinteä muodokas perä naisella on. Miksi pienipyllyiset ottaa kehuna kun heidän pyllyään kuvailee pieneksi?

Isoksi ei saa kuvailla: Onhan leveys muotoa siinä kuin pyöreyskin. Kenkämarski Viikon Tähtityttö on kurvikas koripallovalmentaja! Viikon Tähtityttö on kurvikas koripallovalmentaja!

Huumekohussa ryvettynyt Jari Sillanpää bongattiin Tukholmassa — kuva! Tässä on uutisankkuri Pirjo Nuotion 9 vuotta nuorempi Reijo-rakas — ovat asuneet erillään koko 13…. Huhhuh, Temptation Island Suomi -Minna tunnustaa - kuvausryhmä unohti muistiinpanovihkonsa…. Voi ei, Satu Silvon ravintola Silvoplee puretaan: Erika Vikmanilta yllättävä parahdus elämänsä työläimmästä keväästä: Näitä luetaan juuri nyt. Käytetty tavara kiinnosti Jenni Kokanderia Myyrmäessä — kuva!

Kauhurokkari Alice Cooper, 70, muistelee hurjia päihdeiltoja rock-legendojen kanssa — ryyppykaverit kuolivat ympäriltä yksi kerrallaan: Merirosvojen määrä kasvussa Karibialla!

viikon iltatyttö kurvikas nainen

Viikon iltatyttö kurvikas nainen -

Suurimmalla osalla viikon iltatyttö kurvikas nainen peffoista on kommentointi kielto, niistä ei saa sanoa tai ajatella mitään, koska ne on liian isoja??? Hoitaja porn juutuuppi ohjelmat helsingi peniksen ympärysmitta anaali seksi kuvat suomalaiset naiset video alaston suomi nuori raskaana iso emätin terskan esinahka video ilmaiset seksivideot anoppi sukkanauhaliiveissä pojan seksistä. Suomalaisten nuorten naisten ylipainosta keskusteltiin viikolla. Kuinka sun perää voisi kehaista et se on just bueno? Ihmettelen tätä kuitenkin, koska olen ymmärtänyt, että se on lisääntymisen kannalta hyvä asia. Niikun alkuperäisessä vastauksessani pohdiskelin sitä että jos jokin on pieni ni se on sopiva, mut jos jokin on iso ni se on liian iso. En muista et kukaan nainen uskaltais ihan puolivakavissaan kehaista että omaa ison persseen. Naiset mielummin laihduttavat kun antautuvat miesten haukuttaviksi. Mikä paha siinä on jos joku nainen heittää ajatuksen et hänellä on iso persse ja lantionympärystä on cm. Ehkäpä yleinen takamusihanne ei ole niin vääristynyt kuin luulin. Väitän että näin monet mieltää asian. Omanaisena, kauneusihanne naisissa ei ole se nääntyneen laiha.

0 thoughts on “Viikon iltatyttö kurvikas nainen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *