Juhla Huittinen

Käy ihmeessä hakemassa yksi kaunis siro tummasilmäinen thai! Ettei tarvitse täällä inistä! Ei ole suomalaisten naisten vika, ettet saa muita kuin paksumahaisia ja lyhytjalkaisia rasvaperseita.

Minullakin muuten oli yksi thai poikaystävä. Ihme, että huoli tällaisen huonon suomalaisen naisen, kun oli niin paljon kauniita ja siroja thainaisia koko maa täynnä. Se nyt ei taida enää oikein käydä päinsä. Mitähän siihen sanoisi japanilainen vaimoni, eikä taitaisi lapsemmekaan oikein haluta uutta äitiä, vaikka thaitytöt ovatkin kauniita ja kivoja. Kävi niin päin japanilaisen vaimoni kanssa, että hän tuli tänne Suomeen opiskelemaan ja kohtalo johdatti meidät yhteen, joten ei tarvinnut edes hakea.

Taidetaan olla aika samanlaisia. Nykyinen mieheni tuli Kiinasta tänne opiskelemaan, ja kohtalo yhteen johdatti, lapsiakin on. En silti voi käsittää tätä suomalaisten naisten haukkumista. Ei suomalaiset ole sen pahempia tai parempia kuin thai tai muutkaan aasialaiset naiset. Etpä taida muutenkaan paljoa käsittää maailman menosta. Etpä taida käsittää sitäkään kun suomalaisia miehiä haukutaan, ei suomalaiset miehet ole sen pahempia kuin muutkaan.

Olet veliseni samoilla linjoilla kuin minäkin. Naisena tietysti musta mies ja hänen takapuolensa ja etenkin etumus! Suomessa on vain niin vaikeaa pitää tummaa miestä, kun kaikki Suomen neidot ovat hänen perässään. Olen kokeillut, ja suomipoika ei valitettavasti ole enää kiinnostava seksuaalisuudellaan. Joten yksin sitten elelen. Tiesin, että joku osaa arvostaa meitäkin. Jos törmättäis niin ottaisin nallekainaloon hetkeksi turvaan. En haluaisi olla vaimosi. Ihan vitun kunnioittvaa vaimoasi kohtaan?!

Kyllä, Aasiassa on paljon kauniita naisia, mm. Thaimaalaisia naisia sen sijaan en osaa pitää kauniina, niiden naamakin on kuin joku olisi iskenyt nyrkillä keskelle nenää.

Luulen, että ne valioyksilöt ovat painuneet Thaimaasta Amerikkaan, jos jonnekin ulkomaille lähtevät. Suomeen riittää sitten niitä pahnanpohjimmaisia. Mutta totta, minäkin olen ihmetellyt, missä Suomessa ne kauniit thainaiset piilevät. Raivostu vaan enemmän ja sekös minua naurattaa. Kehun thaityttöjä ja toivon että muutkin suomalaiset miehet ottaisivat ulkomaalaisen vaimon itselleen.

Oli minulla ennen japanilaista vaimoani pari suomalaista tyttöystävää mutta heti kun tapasin japanilaisen, niin oli aivan selvä että japanilainen vei voiton. Ole vaan japsisi kanssa, mutta kovin hyvä mies et hänelle vopi millään olla, jos roikut tälläisillä palstoilla thainaisia kehumassassa! Eipä tosiaan käy kateeksi vaimoasi Mutta kuten sanottu, heille onkin tärkeämpää "länsimaalaisuus" kuin itse persoona, joten sopisi sinunkin miettiä, kumpi se oikein suhteessasi "vei voiton"..???

Mutta ehkäpä siinä se pointti juuri onkin Ainakin tämän palstan kirjoituksillasi olet antanut itsestäsi kaikkea muuta kuin fiksun kuvan. Totuus on vain joskus vaikea hyväksyä. Kylläpä olisi suomalaiset naiset kelpuuttaneet minun vaikka kuinka monta kertaa mutta jätin kaikki suomalaiset naiset ainoastaan yhden japanilaisen tytön takia.

Ja siihen että kumpikohan meistä täällä oikein roikkuu, niin se taidat olla sinä! Sinunkaltaistasi en huolisi edes mistään hinnasta. Kyllä japanilaiset ja thaimaalaiset tytöt vie edelleenkin voiton suomalaisista lyhytjalkaisesta ja paksumahaisesta ihraperseestä. Watashi no Nihon de atta thai no jousei wa mina hosutessu baa de hataraiterun desu.

Asun Japanissa, ja minulla on helevetin paljon pidemmät jalat ja kädet kuin japanilaisilla. Kuntosalilla sen etenkin huomaa, kun edessä on peiliseinä, ja jalkani näyttävät 2 kertaa pidemmiltä kuin japanittarien. Samoin vaatteita ostaessa on ongelmia, kun muuten menee japanilaiset vaatteet hyvin päälle, mutta hihat ovat aina liian lyhyet ja useissa housuissa saisi olla pidemmät lahkeet.

Osasta olen itse ratkonut kotona sitä lahkeen viikkausta auki, että saisin tarpeeksi pituutta housuihin. Eilen ostin jakun, joka on vyötäröltä liian väljä, koska oli pakko ottaa suurin koko, jotta hihat ulottuisivat edes lähelle ranteita. Tai suomalaismiesten leveistä lanteista.

En tarkoita tällä nyt kaljamahaa mitä niitäkin löytyy aivan liian Suomesta , vaan sitä, että normaalipainoisillakin suomalaismiehillä on miltei naisellisen leveä lantia, jos vertaa esim. Olet sitten romuluinen, niin kuin jotkut suomalaiset naiset. Japanilaiset ovat siroja kuin gasellit ja suomalaiset naiset ovat härkiä.

Eilen kaupungilla ollessani, näin thaimaalaisen siron kaunottaren ja kun käänsin katseeni toisaalle, niin näin suomalaisen naisen kaikkine läskeineen, niin mieleeni tuli "Tantor". No jos vaatekoko 36 on romuluinen, niin sitten on. Mulle menee päälle japanilaiset vaatteet, paitsi että on se käsi- ja jalkapituusongelma, joten silloin lienevät japanilaisetkin naiset romuluisia.

Ilmankos farkut istuu niin harvalle suomalaismiehelle yhtä hyvin kuin esim. Arvostan suomalaisia Miehiä isolla M: Loput saavat painua vaikka vinkuintiaan. Niin ja suomalaisille naisille farkut ei sovi ollenkaan. Kun suomalaisilla naisilla tahtoo olla lyhyet, paksut jalat ja vieläpä sellainen miten sen nyt sanoisi, etten loukkaisi ihraperse. Eli japanilaisen mies ei saa kehua thaimaalaisia naisia mutta kuitenkin pitäisi kehua suomalaisia naisia Tuskimpa sä itsekkään mikään adonis olet Kyllä sä huomaat kun kauemmin thaimaassa asut et kyllä sielläkin on kaiken näköstä naista, on löllöperseitä ja riippurintoja ja kaikenlaista.

Ei suomalaisissa miehissäkään kehumista oo, on kaikki jotain kaljamahoja ja renttuja, ei osata pukeutuu eikä käyttäytyä ja hiuksetkin on leikattu miten sattuu. MIks ei koskaan haukuta suomalaisia miehiä? Joten olen ihmetellyt samaa että missä on ne kauniiksi kehutut thaimaalaiset naiset.

OLen nähnyt paljon muuallakin thaimaasta tulleita naisia, ja tosiaan yhtään kaunista ei ole tullut vastaan. Kai sinne tahaiseen lähtee naisia kattoo sellaset miehet suomesta jotka ei täällä saa, joten kerran vuodessa kun saa niin nainen kun nainen varmaan näyttää kauniilta. Olen aina ihmetellyt et miten ne ulkomaalaiset venäläiset, thaimaalaiset ym.

Miksi ne ulkomaalaiset tosiaan ottaa itseään paljon vanhempia ja rumempia ja suomalaismiehen retkuja. Mies oli viinaan menevä ja laiska ku mikä ja vielä rumakin Ai ai, taisi osua arkaan paikaan! En halunnut loukata kun mainitsin, ettei suomalaiselle naiselle sovi farkut, koska niillä on ihraperse. Toista se on thaimaalaisilla ja venäläisillä, joille sopii farkut erittäin hyvin. Heillä on hyvät muodot ja farkut korostaa sitä vielä, Nam!

Entäs sitten vaikka joku afrikkalainen olisi parempi sängyssä kuin joku tietty suomalainen? Täällä muutenkin haukutaan ihan aiheetta omaa maatamme ja sen asukkeja, sitten ihmetellään kun suomalaisilla ei ole itsetuntoa ja miksi muut ovat parempia kaikessa? Väitti itseään 19 vuotiaaksi tämä perhonen ja minä olin uskovinani. Se oli eka kerta thaitytön kanssa ja voin sanoa ettei suomitytöt ikinä pääse heidän tasolleen kun sänkyhommista on kysymys. Toki hotellin portieerille piti maksaa hieman tippiä, mutta se on normaali käytäntö.

Tyttö joutuu myös jättämään henkkarinsa respaan ja voi poistua vain mun seurassa, jolla estetään se ettei hän pakene asiakkaan rahat mukanaan kun laakin jälkeen rupee aina ramaisemaan. Kyllä ne thaimaassa osaavat! Bankokin Patpongilla irtoaa vieläkin halvemmalla, mutta en suosittele. Paikat ovat likaisia, tytöt rumempia ja huijareita paljon.

Pattayalla ei koskaan ole ollut mitään ongelmia. Voisitko kertoa vähän tarkemmin, mitä eroa on suomalaisprostituoidulla ja thaiprostituoidulla? Myös niistäkin jotka antaa ilmaiseksi. Suomihuora on kuin joku vanha kolikkopuhelin. Kokoajan saat työntää lisää rahaa pitääksesi homman käynnissä. Thaitytöt sentään tietävät mitä todellinen asiakaspalvelu on.

Millainen lapsuus sulla on ollut? Oliko äitisi prostituoitu vai väkivaltainen? Käytettiinkö sua seksuaalisesti hyväksi? Ihan galleriaan olet nikkisi rekisteröinyt Olen samaa mieltä, thaimaalainen nainen on paljon parempi kuin suomalainen hikinen läskiperse. Tilanne on thaitytön eduksi. Thaitytön oppilaana olisi ehkä aika vaikea keskittyä opetukseen kun thaitytöt ovat niin sexyjä. Suomalaiset naiset saavat pitää miehet ja me pojat menemme Thaimaaseen ja nautimme elämästä siellä.

Kyllä ne mitä minä olen tavannut olivat enemmänkin sellaista lyhytpötkö mallia. Eivät kaikki mutta suurin osa. Mutta se on omalla tavalla kaunista ja viehätyin todella syvästi Toivon, että nämä suomalaiset vähä-älyiset miehet, jotka ilotyttöjen kanssa touhuavat myös jäisivät sinne maahan iloitsemaan hivistään, eivätkä tulisi sitä tartuttamaan vaimoihinsa ja tyttöystäviinsä Suomeen.

Katsopas kuule peiliin onko sulla varaa arvostella suomalaisia naisia. Luulenpa, että olet niin löllöpersiinen itse, ettet saa naista muuten kuin ostamalla. Kai se nyt sut huoli siinä missä thaikkunainen suomimiehenkin: Se nyt on vaan karu totuus, että ne thainaiset on nätimpiä kun te: Et kuulosta ihan normaalilta.

Suorastaan hehkuvat parikymppisiksi asti. Vain poikkeus vahvistaa säännön. Suomalainen Nainen alkaa vasta kolmekymppisenä todella kukoistamaan. Koko kauneus saavuttaa huippunsa ja pysyy vuosikymmeniä. Ainoastaan naistemme itsetunnossa on parantamisen varaa. He ovat kauniita, sydämellisiä ja rehellisiä naisia.

Moni vaatimatonkin nainen olisi kaunotar, nostamalla leukaansa, oppimalla hymyilemään ja opettelisi pukeutumaan. Naisen kauneudessa kun ei ole vikaa. Ainoastaan kauneutensa kätkeminen joskus ärsyttää. Kyllähän on totta että thai tytöt kauniita ja siroja ovat,mutta kuinka on tuon seksuaalisen aktiivisuuden kanssa Turhan korkealle arvostettu monipuolisina toimijoina,ehkä hoitavat kodin ja lapset hyvin,eivät käytä alkoholia ja tupakoi siinä määrin kuin kanssasisarensa länsimaissa Olen monelle Suomalaiselle naiselle sen sanonut,että olkaa ylpeitä seksuaalisuudestanne ja avoimesta tunneelämästänne Sexman puhuu asiaa,minulla myös runsaasti kokemuksia Thaimaan naisista ja voin sanoa,jos haluatte kunnon seksiä niin jääkää Suomeen täällä minä olen parhaat seksini saanut.

Monet jotka näillä palstoilla ilmentää katkeruuttaan Suomi naisiin ovat epäonnistuneita naisaioissaan ja tyytyvät rahalla saamaansa heikkoonkin seksiin D Miten olisi peiliin katsominen? Niin, saahan niitä thaitypyjä - rahalla. Thaimaaseen, mistä löytyy tuollainen paikka ;. En oo kuullu mutta nähnyt sen et turkin klovneille kelpaa ihan kaiken kokoiset ja näköiset Suomi mamat. Turha kai yleistää mutta kun on kokeillut thaita niin eipä ole suomilahna enää kiinnostanut. Mutta totta puhuen unkarista löytyy parempia.

Eli kansallisuus ei ratkaise vaan asenne. Olen samaa mieltä,sinun kanssasi. Ja pitävät miehen tyytytettynä seksuaalisesti.

Olen lähdössä ensi kuussa Thaimaaseen lomalle. Rakastuin siellä thaimaalaiseen kaunottareen, niin kuin monille muillekin suomalasille miehille on käynyt. Rakastan häntä niin paljon, että voisin mennä naimisiin hänen kanssaan ja haluaisin myös perustaa perheen hänen kanssaan. Thaimaassa kulttuuri on todella monipuolista ja maisemat aivan uskomattomia hiekkarantoineen.

Ruoka on hyvää ja tosi edullista. Näin keskustan kahvilassa yhden tumman tytön, taisi olla koreasta. Katsoin hänen kullan ruskeaa ihoa, tummia silmiä ja hänen kaunista hymyä. Katsoin netistä Thaimaan matkan hintoja ja niitä saa todella edullisesti. En ole vielä käynyt Thaimaassa mutta aion mennä tämän vuoden puolella sinne.

Minne päin Thaimaata olet menossa?? Viivytkö kauankin aikaa siellä ollessasi?? Olen suunnitellut lähteväni Thaimaaseen, mutten vielä tiedä että minne sinne Olisiko ehdotuksia paikan suhteen????? Kauniita ovat thaimaalaiset tytöt, mutta kyllä pahaa tekee kun tuon kauneuden pilaa vierellä seisova pottunenäinen, pallinaamainen, keskivartalolihava, auringosta punoittava, kaljuaan peittelevä, viinalta ja hieltä haiseva, lökäpöksyinen, tönkköenklantia sönkkäävä, tyttöä 20v vanhempi, Tai kuka tahansa muu vastaava peräkammarin poika täältä kotosoomesta.

Eikö teistä miehistä koskaan tunnu kummalta kun varsinkin täällä Suomessa kuljette nuoren thainaisen kanssa ja ihmiset katsovat tyttöä säälien? Minua ainakin usein kamalasti säälittää, kaikkiin rumiluksiin joutuvat jotkut naiset köyhyyden vuoksi tyytymään.

Toivottavasti saavat edes kunnon korvauksen kärsimästään häpeästä ja inhotuksesta. Kaunista on, miksi niin paljon thaihuoria, pedofiliaa, kaikenlaista saastaa sen kauneuden takana?

Voi kun kuulostat katkeralta, onkohan suomalainen mies jättänyt sinut ja ottanut tilalle thaitytön! Olen eri mieltä kanssasi noista miehistä. Miehet jotka ovat ottaneet thaimaalaisen naisen, ovat poikkeuksetta korkeasti koulutettuja, hyvätuloisia ja lisäksi vieläpä komeita. Ihmettelen vielä miksi suomalaiset naiset ovat niin rasistisia, etteivät siedä jos suomalainen mies ottaa kauniin ulkomaalaisen vaimon?

Suomalainen lihava paksujalkainen nainen näyttää kauniin thaitytön vieressä kuin olisi seinästä revitty. Ja kaikki asiaa tutkineetkin ovat kanssasi samaa mieltä! Taitaa olla viimeisimmät tutkimustulokset siltä saralta ihan päinvastaisia. Kyllä ihan empiirisesti itse katukuvaa Suomessakin havainnoimalla voi todeta että thaimaalaisen naisen kanssa liikkuva mies on yleensä ihan eri tasoa kuin naisensa. Ainoa mitä löytyy enemmän on raha.

Ja sitähän ei tarvitse olla paljon että olisi enemmän kuin thainmaalaisilla. Luin jostain tutkimuksesta äskettäin kuinka thaimaalaiset naiset yleensä kovasti pettyvät Suomeen tultuaan kun mies ei olekaan niin rikas kuin lomalla antoi olettaa ja asuu jossain vanhassa maatalossa keskellä metsää.

Siinä on sitten tyttörukalla sopeutumista kun mies on kaiken muun lisäksi ruma ja vanha. Kyllä oksettaa kun kuvittelee näitä läskejä rumiluksia hikoilemassa eteerisen kauniin ja siron tytön päällä He olivat molemmat nuoria ihmisiä ja mieskin oli ihan normaalin näköinen eikä mikään yökötys. Olivatkin tavanneet Suomessa jossa nainen oli asunut jo jonkin aikaa. Nyt rakensivat omakotitaloa yhdessä. Ai niin, miten olen muuten rasisti jos minua oksettaa omanmaalaiseni ja rotuiseni miehet?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mieheni mielestä thai-naiset ovat ainoastaan rahan ja elintason perässä. Tietysti jokaisen asia, mitä ja minkä puolisokseen ottaa. Myös UVIlla iso pointtinssa tähän. Mieheni kertoi tänään aamullla nähneensä yhden todella epäsuhtaisen thai-suomi-pariskunnan, oli nimittäin mies nuori ja hyvin komea, nainen taas samaa lyhyttä länkisääri-finninaamatasoa kuten ennenkin. Ihmetteli kovin, eikö suomalaisilla miehillä ole silmiä päässä.

Selvästi katellisten ja rasististen suomalaistanttojen puhetta! Naapurissani myös omakotitalossa asuu suomalainen mies jolla on korealainen vaimo.

Heti kun suomalainen mies ottaa ulkomaalaisen naisen niin heti se mies on yököttävä, oksettava ja ruma ym. Samoin ulkomaalainen nainen leimataan heti huoraksi ym. Eikö tämä sitten ole rasismia. Totean vielä että mies ja hänen korealainen vaimonsa ovat molemmat hyvännäköisiä, mukavia ja työssäkäyviä ihmisiä. Ei ole kysymys rasismista, jos Suomessa huomaakin naineensa lyhytjalkaisen vääräsäärisen finninaamaisen lyttynaaman. Et sitten uskaltanut vastata aikaisempaan viestini?

Ei se mittään, mieheni sanoo että tämä maa on täynnä lyhytjalkaisia lyttynaamoja ja se tekee miehet onnelliseksi! Ompahan tämä keskustelu käynyt kuumaksi. Ettekö te miehet ja naiset nyt millään osaa keskustella sivistyneesti asioista, niin kuin muualla maailmassa osataan tehdä. Kyllä meidän suomalaisten naisten on turha väittää vastaan, niissä thaitytöissä täytyy olla jotakin sellaista viehätysvoimaa jota meissä suomalaisissa naisissa ei ole.

Kun kerran suomalaiset miehet ovat niin paljon niiden perään. Istuin metrossa kerran thaimaalaisen tytön viereen ja meitä vastapäätä istui suomalainen hyvänököinen mies. Tämä mies ei vilkaissutkaan minua vaan "tuijotti" koko ajan tuota thaityttöä. No semmoisia nuo miehet vaan ovat. Minä suerustelin yhen thaikkun kanssa joka on ollut aikaisemmassa elämässään baarityttöna.

Ollaan erottu puoli vuotta sitten,tyttö oli täynnä sukupuolitauteja viihdytettyään turisteja ennen mun tapaamista. Lisäksi,mun piti "olla mies" ja kustantaa hänen muun perheen elantoa ym paskaa!!!! Eli aika vitsin murjaisit! Maksullinen nainen yleensä on suomeksi sanottuna huora, vai mitä? Vai monikohan on saanut siellä ihan ilmaiseksi? Ai, niin suomipojan kieliopin mukaanhan maksullinen thaimaalainen nainen on tyttöystävä ja suomalainen läskipersenainen on aina huora vaikkei olisi antanut kuin kerran viiden vuoden aikana, silloinkin ilmaiseksi.

Myös suomalaiset neitsyet jotka käyvät kebabbaarissa syömässä lasketaan huoriksi, tiesittehän sen? Miten elämä on sujunut toisesta kulttuurista tulevan henkilön kanssa? Mitä piti prosessi sisällään, kun toitte thai-naisen suomeen vaimoksi?

Mitä tämä kaikki oikein tuli maksamaan? Mites tuo uskontojen kohtaaminen? Saavat muutkin kommentoida ihan vapaasti, sana on vapaa. Rehellinen suomalaisnainen , Rahalla saa ja hevosella pääsee. On tämä nyky-yhteiskunta karmea paikka: Voisiko joku , Vastaus ongelmiini, olisikin ahkera ja tunnollinen tyttönen sieltä jostain.

Tällä hetkellä, tuntuu työtaakka työssä ja kotona olevan kohtuuttoman suuri. Vastuu kaikesta ja jäisi omaakin aikaa itselleni. Puolisolla on kaikenlaisia "kohtauksia" ja hän ei viitsi tarttua toimeen, oma napa ensimmäisenä. Olen kohtelias, en väkivaltainen, riidanhaluisuutta ei ole, en juo, enkä polta, tulen toimeen melko hyvin ja säästöönkin jää ja suurin pointtini on, olen huumorintajuinen.

Ylipainoakaan ei ole, ehkä pieni elintaso kumpare, kävelen, luen paljon ja keskustelen mieluusti sivistyneiden kanssa, todella sosiaalinen. Pienen kokoinen cm ja 45 kg. Siivousapu, kauppa-apu, silitysapu,auttaisi lapsia läksyjen teossa jne.

Kun tulen töistä kotiin, olisi ruoka valmiina. Eilenkin, kun tulin kotii töistä. Kävin kaupassa, tein ruoan, pyykit, siivousta ja hups kellohan on jo ilta kahdeksan. Joitain vastauksia kysymyksiisi annan, omia kokemuksiani. Ensinnäkin tällä hetkellä on todella hankala tuoda Thaimaasta naista elinkumppanikseen Suomeen. Osasyystä että heitä jotkut toivat "töihin" takavuosina esimerkiksi Turun seudulle. Maahanmuuttoviranomaiset tietävät tämän huonomman puolen ja maahanmuuttoa on vaikeutettu. Lyhyitä viisumeja saat hänelle, niitä uusitaan aika-ajoin, pysyvän oleskeluluvan saaminen on melkoisesti työläämpää, vuosia kestävä projekti.

Sinun on näytettävä toteen suhteenne jatkuvuus, avioliittokaan ei aina auta, ei Suomessa eikä Thaimaassa. Se että Thaimaan turistipaikoilta saa mukaansa halukkaan naisen, on todella helppoa. Yhdeksän kymmenestä haluaa johonkin läntisempään maahan, usein keinoja kaihtamatta. Totuus suhteen kestävyydestä iskeekin hänen tännetulonsa jälkeen. Alkumetreillä et saa olla sinisilmäinen, koskaan et ole riittävän varovainen.

Rahaa tulee palamaan aivan niin paljon kuin sinulla on, eli sitä todella pitää olla. Lentelyt kumppanin kotimaan ja Suomen välillä eivät ole ilmaisia, ja siellä myös käydään. Jos taas et pysty lentoja kustantamaan, olet ulkona kuvioista, jollain toisella miehellä sitä täppää on. Kultuurierolla ei välttämättä ole mitään merkitystä.

Usein se jopa tuo elämään mielenkiintoa lisää. Aina pitää kuitenkin mennä puolitiehen vastaan, aivan jokaisessa parisuhteessa. Ystäväpiirissäni on Thai-Suomi-pariskuntia toista kymmentä erilaisella menestyksellä. Sanotaanko että kahdeksan kymmenestä on eronnut ja hakenut uuden rahoittajan itselleen. Rauhallisemman ja maaläheisemmän kumppanin saat mahdollisesti Thaimaan pohjois-osista.

Kiistaton tosiasia on että Thai-naiset ovat Suomalaisia huomattavasti hymyileväisempiä, iloisempia. Tekevät maailman parasta ruokaa, aivan ihanaa. Näin thai-hieronnassa tapahtuu Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Testannut , Ajattelin hieman kuvailla thai-hierontasession etenemistä kokonaisuutena. Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole kokeilleet. Kuvaus alkaa siitä, kun olet valinnut paikan.

Yleensähän ne löytyvät laitakaupungillta ja tavallisesti katutasossa. Joitakin on liikerakennusten kerroksissakin. Ovi voi olla raollaan, jos sisällä ei ole asiakasta. Joissakin paikoissa taas tapana on aina soittaa ovikelloa.

Jos kyseessä on pieni, yhden naisen paikka, kohtaat hierottajaresi saman tien. Isommissa paikoissa on "emäntä", joka yleensä varmistaa, että olet oikealla asialla kysymällä: Sisään tullessasi saat samalla jättää kenkäsi telineeseen. Kun maksu on suoritettu, sinut opastetaan hierontakoppiin. Yleensä oletetaan, että asiakas tietää hieronnan tapahtuvan alastomana, joten siis riisuudut ja ripustat vaatteet koukkuihin tai vaatepuille.

Kun kerran jätin kokeillakseni bokserit jalkaan, hierojatar osoitti niitä vähän ilkamoiden, taisi sanoa jotain, että nuo pois. Osassa paikoista lantiollesi laitetaan pieni pyyhe.

Jonkin ajan kuluttua varsinainen hierojatar ilmaantuu. Samalla huoneistossa voi alkaa soida länsimaiseen korvaan hieman "valittava" musiikki. Hierojatar pyytää sinua käymään vatsallesi ja aloittaa hieronnan, jossa yleensä käytetään käsivoimien lisäksi myös hierojan omaa painoa. Joskus hierontaan sisältyy myös jalkojen käyttöä selkälihaksiin. Osa hierojista on selvästi saanut koulutusta alalle, osa ei, joten taso vaihtelee etkä voi tietää sitä etukäteen. Hierontaa suunnataan vähitellen selästä kohti jalkoja ja tämän osan loppua kohti käsittely voi satunnaisesti "eksyä" reisien sisäpinnoille ja jopa takaa päin hipaista sukuelimiä, mutta tätä yleensä säästellään seuraavaan vaiheeseen.

Pakaroita ei käsittelyssä unohdeta. Voi todeta, että hieronnan lisäksi tarkoitus on virittäää ja kiihottaa asiakasta seuraavaa vaihetta varten. Kun maksamasi aika on suurin piirtein kulunut - joissakin paikoissa on kello asiakkaankin näkyvillä - hierojatar pyytää asiakasta kääntymään selälleen. Tässä vaiheessa aletaan sitten "sopia jatkosta". Hierojatar saattaa suorasukaisesti tarttua kaluun ja kysyä, että hierotaanko tämä tai antaa muuten ymmärtää saman asian. Jopa suorasukainen kysymys "seksi?

Joka tapauksessa nyt tullaan alueelle, joka periaatteessa on vain sinun ja hierojattaren välinen, paikan järjestäjä ei tästä puolesta "tiedä" mitään. Tässä saatetaan myös ratkaista se, jääkö hierojattarelle itselleen sessiosta mitään korvausta. Oletan, että päädytte siihen, että käsittelyä jatketaan. Sinun täytyy nyt kaivaa hierojattaren ilmoittama lisähinta.

Tinkiäkin voi, jos hennoo siinä tilanteessa. En ole kokeillut, voisiko sen maksaa jo aluksi etuhuoneessa. Epäilen, ettei voisi, koska silloinhan "emäntä" myöntäisi olevansa tietoinen jatkosta. Hierojatar vie rahan "turvaan" ja palaa sitten mahdolliset vaihtorahat mukanaan.

Mitä tästä eteenpäin tapahtuu riippuu siitä, mitä olette sopineet, minkä suuruinen on korvaus ja miten hierojatar on koulutettu. Joillakin näyttää olevan vain kiire hoitaa asiakas "valmiiksi", joskus käsittely on hyvinkin taitavaa.

Siihen voi sisältyä myös anaalihierontaa. Sitä käytetään apuna, jos asiakkaan laukeaminen kestää pitkään tai se voi olla myös lisämaksullista palvelua. Kun olet lauennut, on hyvin tavallista, että hierojatar jälkiä pyyhkiessään kiittää sinua.

Puhdistustoimet tehtyään hän häipyy nopeasti etkä välttämättä enää näe häntä. Pukeudut ja palaat kylmälle kadulle. Etuhuoneessa saatat vielä saada kiitokset ja hyvästelyt. Hieroja istuu pakaroiden päällä, hieroo hartiat jne. Sitten voidaan hieroa myös reidet aika läheltä sukuelimiä jne.

Muuten kaikki samat liikkeet ja vartalolla painelut ja päällä istumiset mutta seksiä ei ole koskaan tarjottu. En myöskään itse mieti, onko ne liikkeet provosoivia tai vihjailevia.

Ollaan oltu miehen kanssa samaan aikaankin viereisillä hierojilla ja ihan samat päällä istumiset ja hiplailut mutta kummallekaan ei tarjottu happy endiä.

Moni mies taitaa yksin ollessaan suostua. Toivottavasti nainen myös pesee kätensä välillä, ettei vain pyyhi pyyhkeeseen, iu ja tartunnat jne.

Thaitytöt erotiikka kauppa -

Tää ei enää tarjoa tuota spam filter ilmoitusta? Seksistä nauttiminen on kokonaisvaltainen naisen ominaisuus, eikä nainen voi kytkeä tätä ominaisuutta pois päältä esimerkiksi sinkkuna eläessään.

0 thoughts on “Thaitytöt erotiikka kauppa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *