Juhla Huittinen

Ei mitään isoja riitoja. Itse en ollut valmis tällaiseen. Tuntuu kuin koko maailmani olisi pysähtynyt paikalleen, eikä enää missään ole mitään järkeä. Olen menettänyt yöuneni ja voimani. Rakastan miestäni koko sydämestäni. Olen yrittänyt keskustella hänen kanssaan, mutta hänellä ei ole milloinkaan aikaa jutella. Olen yrittänyt keksiä syytä tähän hulluuteen ja syytän itseäni tapahtuneesta, vaikken ymmärrä, miksi.

Miehesi käyttäytyminen vaikuttaa hyvin vastuuttomalta. Melkein siltä, että hän olisi äkillisesti sairastunut. Diagnoosivaihtoehtoja on useita, kuten erilaiset mielialahäiriöt tai psyykkiset stressit, aivokasvain tai — rakastuminen. Hänet olisi ehdottomasti saatava omalääkärille, perheneuvolaan tai psykiatrille. Jos omat keinosi eivät riitä, pyydä avuksi vanhempia, sisaruksia, perhetuttavia tai muita luotettavia ja arvovaltaisia ulkopuolisia henkilöitä.

Kyseessä on vakava elämän hallintaongelma, vaikka mitään selittävää sairauttakaan ei löytyisi. Kun tilanne on jollakin tavoin kyetty kartoittamaan ja jos hän edelleen haluaa olla erossa, on arkisten totuuksien vuoro.

Kerrot hänelle, että lapset asuvat hänen kanssaan joka toinen viikko, vauvakin heti, kun imetys on loppunut. Ketään ei ainakaan ponnistelematta voi päästää luikahtamaan vanhemman velvollisuuksistaan. Naiseni on oudon hiljainen. Mistä se voisi johtua? Hänelle ei kelpaa pusut eikä seksi. Olen alkanut miettiä, että onkohan hänellä joku toinen. Meillä meni alkuaikoina loistavasti, mutta nyt on hellyys väliltämme kokonaan kadonnut.

Miten saisin naiseni takaisin samanlaiseksi kuin ennen? Olemme seurustelleet kohta neljä kuukautta. Aluksi oli ihanaa, mutta nyt hiljaista myös sängyn puolella.

Yleensä aletaan heti epäillä, että kumppanilla on joku toinen, jos tämä jotenkin muuttuu. Ja varsinkin, jos seksi alkaa hiljentyä.

Jos kumppani löytää toisen teidän kaltaisessa lyhyessä suhteessa, hän tuskin alkaa vetää kaksoisroolia, vaan lähtee kokonaan. Uusi rakkaus tekee ihmisen paremmaksi ja onnellisemmaksi ihmiseksi. Pidemmässä suhteessa se paremminkin kuuluu pulppuavana iloisena puheena kuin mökötyksenä ja kotisängynkin tapahtumat usein muuttuvat vilkkaimmiksi. Sellaistakin käyttäytymistä tietysti on, että uuden suhteen myötä hylätään oma kumppani ja jotenkin vetäydytään kaikesta yhteisestä. Sinun naisellasi siis tuskin on toista miestä.

Hän sattuu vain olemaan hiljainen, väritön ja tylsä tyyppi. Et huomannut sitä aluksi, kun olit intohimoisesti rakastunut ja varmaan hänkin. Harrastitte paljon seksiä, etkä seuraillut hänen juttulahjojaan. Musta nahka on fetissi, joka kulttuurisesti yhdistetään voimaan ja hallitsevuuteen. Yleinen fetissi ovat myös naisten alusvaatteet symboloiden naiseutta ja naisen intiimejä ruumiinosia ja seksuaalisuutta.

Ihana että pidät blogistani ja vartalostani ;. Oiih, mitä juttua, täällä kyrpä tanassa blogiasi luen. Masturbointi addiktioni saa uutta vauhtia. Olen jo fantasioinut peuhaavani kanssasi Huh Huh Mukava että kokemuksieni kuuleminen saa myös sinut kiimaiseksi ; Ihana huomata että ihmiset voivat samaistua kokemuksiini: Aloitin joskus myös nuuhkimalla siskoni stringejä, luulin olevani sairas. Mut upeeta kuulla et oot samaa tehny. Jotenkin on paljon kiihottavampaa kuulla kun nainen tekee niin, ja ennnekaikkea sinö ;.

Ai sinäkin aloitit siskosi pikkareilla? Ihana kuulla muiden kokemuksia: Joo aloin, nykyään enää. Kiihottaaa enemmän tuntemattoman ihmisen pikkarit if you know what i mean ; olin ehkä 14, muistelisin. Siirryin pian kyllä kaverin siskon pikkareihin. Nyt en oo pitkään aikaan nuuhkinu, oiskohan aika jo? Vai niin ;D no mitenköhän voisin sua auttaa: D Enkä sun pitäisi nuuhkia myös siskosi pikkareita jos siihen mahdollisuus tarjoutuu, ihan omien tuntemusten mukaan ;. Tai sitte voisin nuuhkia sunki ; täytyy jotenki vaaan saada sun pikkarit ;.

No ei kai sekään mahdoton ajatus ole ; Laita sun s. Voit laittaa sen tähän samaan viesti ketjuun. En julkaise tänne sellaisia viestejä joissa on henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteita, puhelinnumeroita sun muuta. Mutta näen sen silloin itse ja saan sun osoitteen: Voi juku,et ole yksin fanttasioinesi kanssa.

Minua kiihottaa nähdä alaston nainen ja etenkin jos sen perse on iso ja pyöreä. Suihkussa olevien naisten näkeminen tekee minussa olon koka on purettava masturpoinilla se laukasee,Joskus pöllin naisen pikkrit kylppäristä juuri sen naisen jota olin nussimassa,ne pikkrit pyrinlattamaan omaan jalkaani.

Näillä pikkareilla pyyhin kyrpääni ja runkkaan. Jos tuo perseesi kuva on sinun oma pyllysi sen haluaisin nuoltavakseni. Mukava että pidit ja pystyit jopa samaistumaan ; Jokaisella ihmisellä on omat kiihoituksen kohteet.

Minulla ne sattuu olemaan nämä Ehkä joku voi pitää minua ääri pervona ihmisenä, se on hänen mielipide ja hänellä on oikeus siihen. Itse alan vasta pikkuhiljaa tiedostaa omat haluni, oman seksuaalisuuteni suhteen, ja vasta viimeaikoina olen alkanut olla sinut sen asian kanssa.

Niin ja kuva on minun omasta pepustani, tänne ei tule koskaan muiden kuvia! Lukuunottamatta seksikumppaneiden kuvia jos niistä tulee omia päivityksiä tänne ; Pepustani oli aiemmissa päivityksissä toivottu kuvaa, siinäpä se sitten olisi Toi sukkispyllistys on kyllä kuuminta hottia.. Kylläpähän on tutun tuntuisia fiiliksiä Hyvä blogi ja kiihottavia kuvia.. Kaunis perse ja tissitkin ihanan pyöreät.. Ihana kuulla että pystyit samaistumaan kokemuksiini: Kiitos kehuista , kiva kun kelpaa ;.

Kysyn sinulta mikä kerta määrä viikossa olis sopiva käyttää seksiin. Ihan hermostuu kun aina panettaa. Sama addiktio kun sullakin. Moi, itse en voi tuohon toisen puolesta vastata, kaikki kun ollaan yksilöitä. Minusta tuntuu että itselläni seksin himokin vaihtelee viikottain, yleensä menkkojen jälkeen panettaa aivan jumalattoman paljon, lähes kokoajan Niin paljon että se jo häiritsee tavallista elämää Oikein seksikkäitä kuvia olet saanut aikaiseksi.

Susta tuskin saiskaan huonoja kuvia ; Varsinaisesti sukkikset ei ole mulle mikää erikoinen, enemmänkin nuo pikkuhousut. Mutta osotit kyllä et kyl sukkiksistakin seksikkäät saa kuhan omaa tollasen kauniin pepun.

Joops, pakko se on alkaa seuraamaan tätä blogia. Tuli hyvä mieli kommentistasi, kiitos kehuista: Uskomattoman kiihottavaa tekstiä, ihan kuin itsekirjoittamaani, paitsi että olen mies, enkä ihan niin helposti pääse käsiksi likaisiin pikkareihin ja itse olen haistellut myös äitini pikkareita aikoinaan.

Äitini ei henkilönä ole koskaan kiihottanut, mutta pimppinsä ja peppunsa hajut olivat tosi kiihottavat. Lukemattomia pyykkikoreja on tullut tongittua vuosien varrelta ja on ollut monenlaisia pikkareita, enemmän ja vähemmän likaisia, myös ihan vastariisuttuja ja vielä lämpimiäkin, jopa pissasta märkiä. Ja kuten sinä, itsekin pidän siitä eritoten stringeissä olevasta pepun hajusta. Seisoo ihan kovana tekstisi lukemisen jälkeen ja peppukuvaasi katsellen. Kivaa törmätä haistelua harrastavan naisen blogiin.

Nuo haistelukuvasikin olivat ihania, mutta ehkä hiukan tahraisemmat pöksyt niissä olisivat olleet kiihottavammat vielä. Ihana että löysit kokemuksistani jotain samaa: Itse olen tosin juuri äitini pikkarit rauhaan jättänyt koska en itse voi ajatella äitiäni seksuaalisessa mielessä, mikä on toisaalta helpotuskin Minulla on halu nuuhkia niiden ihmisten pikkuhousuja jotka minua muutoinkin kiihoittavat. Ihana kuulla että pidät kuvistani ; Kuvassa on muuten omat suht puhtaat, mutta juuri kostuneet pikkuhousut ; nuo olivat jalassani kun kirjoitin tätä päivitystä ;.

Jos jonkilainen seura sitten kaverina tai semmosena seurana olis mahdollista? Ihana että pidät blogistani. Voit laittaa omia tietojasi minulle tähän samaan viestiketjuun jos haluat: Jos niissä on sinun henkilökohtaisia tietojasi, kuten vaikkapa s. Vastausta tosin en voi luvata: Sulla on mahtava blogi Tuo pylly kuva kullä kruunaa kaiken Sulla on nuoltavan hyvä perse Voi kiitos, ihana että pidät blogistani: Tämä blokkaus on sinulle Wetpanties.

Ajatuksena olise,että kutsuisit meidät vaikka jonnekkin piletyspaikkaan sinä olisit illan emäntä olisit pukeutuneena noihin kuvissa oleviin vaatteisiin vaikka se mikä oli sinulle mieluisin. Minun toivelistalla olisi siniset pyllykuvan pökat. Palvoisimme sinua, julistaisimme sinut seksin kuningatareksi,miltä tämä tuntuis. Tottakai jokainen maksaisi pääsymaksun mikä määrä se sit olisi.

Teema voisi olla iso perse ja isot tissit. D eli wetpanties teemailta jossakin paikassa ;D Mitenhän paljon sinne mahtaisi niitä minun "palvojia" ilmaantua, toisaalta olisi oikeastaan mukava tietää ;D Noh, mutta laitetaan muistiin tämäkin idea: Vaikka en jaakaan tuota sinun fetissiäsi, niin pervouden jaan.

Itselläni on viehtymys piiskaan ja alistamiseen. En voi noita asioita "harrastaa" omassa suhteessani. Joten olen tämän ulottuvuuden kautta myös hengenheimolainen. Itselläni on kyse vallasta ja sen tunteesta kun hallitsee tilannetta, toki yhteisten pelisääntöjen mukaan. Mutta tuon salassa tekemisen kautta olen myös kokenut mainitsemasi jännityksen tuoman lisämausteen.

Tämän päivityksen mukana oleva kuva pyllystäsi loi monta mielikuvituksellista ajatusta. Kahlittuja käsiä ja jalkoja, käytettyjä pikkuhousuja joilla silmäsi ovat peitettynä ja suusi joka on suitsittu pikkuhousuilla, raippa joka tanssahtelisi pakaroillasi Joka tapauksessa tulen seuraamaan blogiasi jatkossakin. Yleensä itse juuri nautin siitä osasta että saan olla pantavana, alistettuna. Tosin piiskattavana oleminen ei ole minun juttuni, mutta piiskaa tykkään kyllä välillä antaa Kiltin kuoreni alta löytyy tosiaan se toinenkin puoli silloin tällöin ; Ehkä jo tälle viikonlopulle täytyy hommata mies jota voin kurittaa Mies jota voin käyttää seksuaalisien himojeni ja patoutumieni purkamiseen Sellainen olo on nimittäin ollut eilisestä asti ja tänään on viihteelle lähtö edessä ;.

Voin todella hyvin samaistua pikkuhousufetissiisi. Itseäni alkaa useastikin himoyyamaan kun käyn kavereilla ym vessassa. Lähes kaikkien naispuolisten tuttujen pikkuhousut on tullut nuihkittua ja voi miten se kiihottaakaan. Ja juuri tuo mainitsemasi kiinni jäämisen riski. Olisi siinä ollut ex anopille selitettävää jos olisi paukahtanut samaan aikaan vessaan kun nuuhkin keuhkot täyteen pillun tuoksua.

Jokaisen tyttöystävänkin pikkuhousuja on pitänyt saada nuuhkia. Ja on mukava huomata, että ei ole tavallaan ainoa asiaa harrastava ;. Sinun kokemustesi lukeminen oli kiihoittavaa ; Tosi pervoa ajatella että olet nuuhkinut oman anoppisi pikkuhousuja Ihana oli saada lukea sun kokemuksista, aina kiva tietää miten muut toteuttaa fetissiään ja ainakin sinun tapauksessasi siitä ei ole epäselvyyttä ettet niin tekisi ;.

Ex anoppi oli kyllä muutenkin kuuma pakkaus. Muodokas naisellinen nainen, pyöreä perse ja hyvät rinnat, sekä kaunis muutenkin. Ei ollut epäselvää mistä tytär oli ulkonäkönsä perinyt. Tähän kuuluvat myös erilaiset stayupit ja sukkahousut yms:

Sinun kokemustesi lukeminen oli kiihoittavaa ; Tosi pervoa ajatella että olet nuuhkinut oman anoppisi pikkuhousuja Emmin mahtavalta tuoksuvat pikkuhousut kasvoillani ei mennyt kauaakaan, kun hengitykseni alkoi tihetä. Hän tarttui käsivarsiini ja alkoi työntää niitä pääni viereen painautuen samalla itse minua kohti. Kuitenkin niin, etten jäisi kiinni tekosistani. Emmin pikkuhousujen tuoksu oli niin huumaava, että pikkuhousujen myynti moscow escorts sai hänet näyttämään todellakin vastustamattomalta. Huohotin melkein ääneen ja tiesin hyvin, etten kestäisi enää kauaa.

Myytävänä nuoren naisen käytettyjä pikkuhousuja! Mahdollista saada kuva jossa minulla nuo ko. Kun sain kuulla asiasta muutama vuosi sitten niin idea oli kerrassaan mainio mielestäni ja olisin pystynyt myymään pantsuni jollekin nuuskittavaksi.

Mutta todennäköisesti en enää pystyisi ellei olisi ihan hirveä raha pula. Syy tähän on seuraavanlainen; ajatus siitä että alusvaatteitani nuuhkisi joku pedofiili lastensa raiskaaja ei houkuttele. Ja koska sitähän ei tiedä millainen ihminen niitä pantsuja ostaa niin halua minimoida riskin enkä myy pantsujani Niitä saa toki tulla kaivelemaan roskiksita jos siltä tuntuu. Mutta älkää ilmoittako asiasta minulle.

No itse en ole mikään pedofiili vaan asiallinen ja mukava mies, jota tuoksuvat pikkarit kiihottavat. Kai siis jonkinlainen fetissi kyseessä, tosin luulen että melkein kaikkia miehiä jossain määrin kiinnostaa naisten pikkuhousut tai siis nimenomaan se tuoksu Jos löytyy nainen joka haluaisi tehdä kaupat niin pistäpä meiliä siniliekki luukku. Aivan varmasti myisin itse, jos joku hullu ostaisi. Moi kaikki ihanat miehet! Olen opiskelijaneitonen Maria ja kipeästi rahanpuutteessa.

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: Pikkuhousuni ovat kokoa M ja värit vaihtelevat, pidän pitsistä. Pidän pikkuhousuja jalassa niin kauan kuin Sinä vain tahdot. Kyllä meitä muitakin löytyy.

Itse jo 46 vuotias pikkuhousujen haistelija,ihan nuoresta pojasta lähtien olen tätä touhunnut. Nykyään oma vaimo käyttää samoja pöksyjä parhaimmillaan pari viikkoa ja voin kertoa että niissä on kunnon kerros kuivunutta ja uudelleen pillun nesteiden ja kusen kostuttamaa tuoksuvaa ja kiihoittavan suolaisen makuista eritettä.

Oikein odotan aina sitä päivää että saan ne pyykkikorista käsiini ja kullini kosketukseen ja nuoltavaksi!! Anopin pilkuhosuja tullu nuuskittua monesti. Aikoinaan anto itsekki mulle niitä nuuskittavaksi. Kyllä on tullut haisteltua, maisteltua, nuoltua ja hierottua omaan kyrpään pillun tuoksuttamia pikkareita: P Pyykkikoria on tullut tutkittua paljon!

Etenkin, kun kylässä on ollut vaimoni kuumia kavereita saunomassa ja ovat jättäneet kylpyhuoneeseen likaiset vaatteensa. Aika harvoin on saanut hyvillä tuoksuilla heidän pilkareitaan: Muutamia kertoja tullut myös osteltua netistäkin: Voit lähettää oman seksitarinasi julkaistavaksi osoitteeseen mail a adults. Matti vilkutti autostaan teinille, joka luikahti etupenkkiin istumaan ujosti hymyillen. Matti oli juuri sellainen kuin Anna oli netissä nähnyt: Matti kyseli Annalta, mitä hän ajatteli illan suunnitelmasta.

Anna punastui ja myönsi kostuneensa samalla kun levitti hieman reisiään, ja hameen alta vilahti märät pikkuhousut. Matti hymyili irstaasti ja vei oikean kätensä teinin pillulle, ujuttaen sormensa housujen raosta sisään ja hieroen vakoa ylhäältä alas hetken. Matti kuitenkin lopetti ennen kuin Anna sai orgasmin, ja pysäytti auton sopivaan paikkaan.

0 thoughts on “Tarinat pikkuhousu fetissi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *