Dating verkkosivuilla Oulu

hieronta miehille päivä

Menikö tuttu hieroja liian pitkälle? Nainen oli hierojan kanta-asiakas. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus alkaa käsitellä vuotiaan mieshierojan tapausta. Miestä epäiltiin naisasiakkaan seksuaalisesta ahdistelusta. Poliisitutkinta valmistui vuodenvaihteessa, ja Itä-Suomen syyttäjäviraston syyttäjä on nyt päättänyt nostaa syytteen.

Asianomistajana on vuotias nainen, joka viime vuoden toukokuussa ilmoitti poliisille hierojasta, jonka katsoi menneen hieronnassaan liian pitkälle. Nainen oli kokenut saamansa hieronnan muuttuneen seksuaaliseksi ahdisteluksi.

Mainos Teksti jatkuu alla. Venezuela vapautti amerikkalaisvangin — Pence: Nicaraguan levottomuuksissa kuollut jo yli 80 ihmistä. Qatarin kauppojen hyllyt täytyy tyhjentää Saudi-Arabian ja sen liittolaisten tuotteista. Yhä useampi markkinointisähköposti yrittää mennä tunteisiin. RKP valitsee puheenjohtajan Oulun kokouksessaan. Koreoiden johtajat aikovat tavata jatkossa säännöllisesti. Kuussa kävellyt Alan Bean on kuollut — muistetaan Suomessa Kekkoselle tuoduista kuukivistä.

Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta — nolo totuus paljastui nopeasti. Liverpoolin maalivahdilta jättimäisiä virheitä finaalissa — Pasi Rautiainen tylytti Viasatilla: Nainen teki paluumatkallaan huolestuttavan havainnon Joensuussa — nopea puhelu pelasti isommilta vahingoilta Juuri nyt Päivä Viikko 1. Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta — nolo totuus paljastui nopeasti 0: Ex-vaimo löysi salatun tiliotteen tuhkien seasta, hiiltynyt paperi paljasti totuuden kadonneista rahoista — näin omaisuus yritettiin pimittää eron koittaessa Hoidettavaa aluetta tarkkaillaan hoidon aikana.

Laki velvoittaa terveydenhuollon ammattilaista pitämään tietonsa ja taitonsa ajan tasalla. Tämän vaatimuksen lisäksi monet laajentavattkin osaamistaan opiskelemalla erilaisia hoitomuotoja ja -tekniikoita, jotka eivät välttämättä ole länsimaisen lääketieteen tunnustamia eli niitä on tutkittu joko liian vähän tai ei ollenkaan.

Usein näitä muiden hoitomuotojen tekniikoita käytetään osana hoitotoimenpidettä, mutta toisinaan ne muodostavat sellaisen hoitokokonaisuuden, joka on suunnattu tiettyjen ongelmien hoitoon.

Jokaisen manuaalisia terapiamuotoja tarjoavan kädenjälki ja hoitoideologia on erilainen ja se kehittyy kokemuksen ja uuden oppimisen myötä. Näin ollen asiakkaan voi olla välillä vaikeaa löytää sitä itselleen parhaiten sopivaa hoitajaa. Onkin hyvä kokeilla erilaisia hoitomuotoja ja hoitajia, jolloin omien kokemuksien myötä löytää sen itselleen sopivimman tekijän ja hoidon. Yleisimmät hierontaan tulon syyt ovat kipu, särky tai jäykkyys niskahartiaseudulla, käsissä, yläselässä, alaselässä, pakaroissa tai jaloissa.

Oreina voi esiintyä toistuvaa päänsärkyä, huimausta, raajoihin kohdistuvia heijasteoireita tai puutumista. Stressaavassa ja kiireisessä elämäntilanteessa olevaa asiakasta hieronta voi auttaa rentoutumaan, nukkumaan sekä voimaan paremmin.

Osalla asiakkaista on myös säteileviä kipupisteitä, joita kutsutaan trigger-pisteiksi, jotka ovat kipupisteitä lihaksessa tai kalvoissa faskia. Asiakas voi tuntea, että trigger-pistettä särkee, puuduttaa tai että kipu säteilee heijastelee muuallekin kuin paikallisesti. Käsittelemme trigger-pisteet normaalisti hieronnan yhteydessä. Asiakkaan oireet saattavat monesti alkaa lievänä jäykkyyden tuntemuksena, pienenä särkynä tai jomotuksena.

Jos oireet tai tuntemukset eivät mene itsestään ohi tai ne pahenevat, kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Lihas- tai niveljäykkyys voi pitkittyessään alkaa rajoittaa käden liikkeitä, kipu voi alkaa häiritä jokapäiväisiä askareita tai oireet voivat herättää yöllä. Jos toteamme, ettei hieronta sovi vaivaasi, ohjaamme sinut seuraavan terveydenhuollon ammattilaisen luo.

Käytännön hieronnan kannalta ei ole mitään merkitystä meneekö asiakas nais- vai mieshierojalle. Osalle asiakkaista hierojan sukupuolella voi kuitenkin olla merkitystä uskonnon, kulttuurin tms. Osa asiakkaista saattaa ajatella, että naiset hierovat kevyemmin ja miehen hierovat kovemmin, mutta näin asia ei kuitenkaan ole. Ammattitaitoinen hieroja osaa soveltaa oikeanlaista hierontavoimakkuutta ja -tekniikkaa aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jokaisella hierojalla on kuitenkin oma kädenjälkensä, vaikka otteet ja tekniikat ovat samanlaisia. Terveydenhuollon ammattilaisina meille koulutetuille hierojille ei ole merkitystä onko asiakkaana nainen vai mies. Teemme työtämme eri kokoisten ja näköisten ihmiskehojen parissa ja olemme lähes päivittäin kosketuksissa erilaisten ihmisten kanssa. Kunnioitamme aina työssämme asiakkaan intimiteettiä ja noudatamme toiminnassamme eettisiä toimintaperiaatteita.

Hieronta rakentuu hierojan ja asiakkaan välisestä luottamuksesta ja kunnioituksesta toisiaan kohtaan. Hierontaan sisältyy kosketusta, läheisyyttä sekä hyvän olon tunnetta, mutta hieroja toteuttaa hieronnan lähtökohtaisesti kuitenkin ammattilaisen hoidollisesta näkökulmasta.

On aivan normaalia, että joillekin asiakkaille vähissä vaatteissa oleminen tai riisuutuminen toisen läsnä ollessa voi aiheuttaa epämiellyttävän tunteen. Jokin osa kehosta voi olla syystä tai toisesta hyvin arempi, jonne ei haluta kenenkään koskettavan tai joku on kehostaan vain epävarmempi. Jos olet epävarma olostasi tai ajatuksistasi, niin keskustele hierojan kanssa asioista joko ennen hierontaa tai sen aikana.

Hierontaa voidaan mukauttaa monin tavoin, jotta siitä saadaan miellyttävä kokemus molemmille osapuolille. Kunnioitamme työssämme asiakkaan intimiteettiä ja noudatamme toiminnassamme eettisiä toimintaperiaatteita.

Seksuaalinen häirintä on Suomen rikoslaissa tuomittava rikos, emmekä hyväksy seksuaalista häirintää asiakkaidemme emmekä hoitajiemme puolelta. Hierontakertojen määrä on hyvin yksilöllinen asia ja siihen vaikuttavat monet tekijät, kuten millainen tarve hieronnalle on, tullaanko hoitamaan jotain tiettyä vaivaa vai hakemassa rentoutumista.

Myös arjen, työn ja harrastusten kuormittavuudella on merkitystä, mietittäessä hierontakertojen tarvetta. Toisilla asiakkailla on akuutteja ongelmia, jolloin hieronnassa voi joutua käymään kuuriluonteisesti muutaman päivän välein useitakin kertoja. Toiset taas ylläpitävät kehonsa ja mielensä hyvinvointia käymällä hieronnassa kerran tai kaksi kuussa.

Urheilijat saattavat käydä hieronnassa jopa viikoittain. Pääsääntönä voidaan kuitenkin pitää, että samaa aluetta käsiteltäessä hierontakertojen välissä olisi hyvä olla päivä tai pari. Säännöllinen käynti hierojalla on kuitenkin suositeltavaa ja itselle sopiva hierontakertojen määrä selviää ajan myötä. Ensimmäisen hierontakerran jälkeen hieroja osaa, yhdessä asiakkaan kanssa, arvioida millainen on jatkohoidon tarve. Hieronnalle on myös kontraindikaatioita eli vasta-aiheita, jolloin joko osaa hieronnasta ei voida suorittaa, hierontaa joudutaan mukauttamaan tai sitä ei voida tehdä ollenkaan.

Hierojalta kannattaa aina kysyä jo aikaa varatessa, jos jokin asia askarruttaa tai epäilyttää. Jos emme osaa kysymykseesi vastata suoralta kädeltä, otamme kyllä asiasta selvää!

Epävarmoissa tapauksissa kannattaa kysyä hoitavalta lääkäriltä, soveltuuko hieronta sinulle. Esimerkiksi jos syöpäleikkauksesta tai hoidosta on kulunut vasta vähän aikaa, kannattaa pyytää sinua hoitavalta lääkäriltä tai muulta taholta kirjallinen lupa hieronnalle.

Normaalisti etenevä raskaus terveellä äidillä ei ole este hieronnalle. Raskaudesta on kuitenkin hyvä ilmoittaa hierojalle, jotta hän osaa ottaa asian huomioon hoitoa suunnitellessa, esimerkiksi lantion aluetta ei käsitellä voimallisesti raskauden alkuvaiheessa. Kun vatsallaan oleminen ei enää onnistu voidaan asiakasta hoitaa kylkimakuulla tai istuma-asennossa. Monesti odottavilla äideillä tulee erilaisia kipuja ja muita tuntemuksia, johtuen raskauden aikaisista fyysisistä-, psyykkisistä- ja hormonaalisista tekijöistä.

Selkä- ja niskahartiaseudun kivut ovat yleisiä. Raskauden jälkeen tilanne ei välttämättä heti helpota, johtuen vauvan imetys- ja kantoasennoista. Hierojalle kannattaa kertoa, jos sinulla on pieniä lapsia, joita joudut nostamaan ja kantamaan. Hieronnalla voidaan hoitaa kipeytyneitä lihaksia, lievittää stressiä ja näin tuoda helpotusta ja lisätä hyvinvointia raskausaikana sekä sen jälkeisenä imetysaikana.

Raskausaikaan liittyy usein myös turvotusta ja väsymyksen tunnetta jaloissa sekä suonikohjujen ilmaantumista. Näitä oireita voidaan helpottaa hyvin myös manuaalisen lymfaterapian avulla, joka on tehokkaan hellävaraista ja rentouttavaa. Odottavan äidin olisi hyvä käyttää oikein mitoitettuja 1. Yksityisen lääkärin lähetteelläkään määräämästä fysioterapiasta ei saa KELA-korvausta koulutetun hierojan palveluista.

Korvauksen saamiseksi pitäisi hoidon ja tutkimusten toteuttajana olla fysioterapeutti. Usein fysioterapeuttien taksat ovat hierontaan verrattuna hieman kalliimpia, eivätkä kaikki fysioterapeutit tarjoa pelkästään hierontaa, joten koulutetun hierojan hierontasarjahoidot voivat tulla paljon halvemmaksi, jos asiakkaalla ei ole tarvetta varsinaiselle fysioterapialle.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä sinulle itsellesi parhaiten sopivaa aikaa, myös samana päivänä. Tarjoamme niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikojakin arkena ja viikonloppuisin.

Tarpeen vaatiessa olemme auki sopimuksen mukaan myös juhlapäivinä ja pyhäpäivinä, esimerkiksi pääsiäisenä ja juhannuksena. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo välisenä aikana ja viikonloppuisin Toni työskentelee klo välisenä aikana. Ajoissa varatun hieronta-ajan ansiosta voidaan varmistaa aikataulujen parempi yhteensovittaminen, jolloin hierontaan pääsee varmasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Säännöllinen hieronta rentouttaa ja ennaltaehkäisee jäykkyyden sekä kiputilojen syntymistä.

Olemme paikalla Studio Eudokialla aina sopimuksen mukaan, joten ajanvaraukseen, lahjakorttien noutamiseen yms. Emme siis välttämättä ole paikalla studio Eudokialla, jos meillä ei ole sovittuja tapaamisia. Ja mikäli olemme, on toivottavaa, ettei hoitotilannetta keskeytettäisi. Kun olemme varanneet ajan sinulle, sitoudumme olemaan paikalla tiettynä ajankohtana. Saatat myös olla sen päivän ainoa asiakas, joten saavumme paikalle vain sinua varten. Jos peruutus tehdään hyvissä ajoin, niin meillä on mahdollisuus saada vapautuneeseen aikaan toinen asiakas ja emme tule turhaan paikalle.

Perimämme hoitohinnaston mukainen maksu on korvausta menetetystä työajasta ja normaali käytäntö monilla aloilla. Näin menettelemme myös maksutavan ollessa lahjakortti, joka katsotaan käytetyksi. Varaathan siis sellaisen ajan, jolloin pystyt varmasti tulemaan paikalle. Jos kuitenkin näyttää siltä, ettet pääse tulemaan sovittuna aikana, niin voit pyytää jotakuta ystävääsi käyttämään varaamasi ajan puolestasi, tästä on luonnollisesti hyvä informoida myös meitä. Lahjakortti on oiva tapa muistaa tai onnitella perheenjäsentä, puolisoa, työkaveria tai ystävää.

Voit tarjota hänelle rentouttavan, lihaskireyksiä sekä -kipuja vähentävän hieronnan tai jonkun muun hoidon. Palveluihin oikeuttava lahjakortti on joustava ja samalla ekologinen lahja, joka sopii myös sellaiselle, jolla on jo kaikkea tai jolle on muutoin vain vaikea keksiä sopivaa lahjaa.

Toiminnallasi tuet myös paikallista yrittäjiä ja mahdollistat hyvien palveluiden säilymisen lähialueella. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta 6 kk sen ostopäivästä. Huomioithan, että lahjakortti on hoitajakohtainen eli se käy vain joko Tonille, Outille tai Jarnolle.

Otathan lahjakortin mukaan, kun tulet hierontaan, sillä se toimii maksuvälineenä. Yksi hierontakerta ei välttämättä aina riitä, vaan ongelman hoitamiseksi tai kivun lievittämiseksi tarvitaan useampia hoitokertoja. Tällöin suosittelemmekin hierontasarjan ostamista. Monet asiakkaat ottavat hieronnan osaksi arkielämäänsä, jolloin rentoutumishetki on taattu kerran tai pari kuukaudessa. Ennakkoon sovituista säännöllisistä hieronta-ajoista on myös helpompi pitää kiinni.

Sarjahoidon voit käyttää, erikseen sovittaessa, puolisosi, sukulaisesi tai kaverisi kanssa. Ostamalla sarjahoidon esimerkiksi klassiseen hierontaan säästät myös selvää rahaa! Sarjahoito on voimassa puoli vuotta 6 kk sen ostopäivästä lukien Huomioithan, että sarjahoito on hoitajakohtainen eli sen toteuttaa joko Toni, Outi tai Jarno. Erikseen sovittaessa sarjahoidon voi toteuttaa myös toinen hieroja.

Jos hieronta tai hoitotilanne jännittää tai haluat muuten vaan ottaa ystävän, sukulaisen tai puolison mukaasi, on se aivan sallittua. Sillä aikaa, kun sinä olet hierottavana, voi kumppanisi odottaa verhon toisella puolen odotustilassa. Odotustilassa on mukavan pehmeä sohva sekä aikakauslehtiä luettavaksi. Huomioithan että tilassamme ei ole erillistä odotushuonetta, vaan näköesteenä toimii väliverho, niin ystäväsi kuulee myös käymämme keskustelut.

Meikit saattavat levitä tai tarttua paperiseen kasvoaukonsuojaan maatessasi vatsallasi. Hierontaa tai hierojaa ne eivät haittaa. Kampaus on myös todennäköisesti hieman sekaisin niskahartiahieronnan jälkeen ja etenkin intialaisen päähieronnan.

Niskahartiahieronnassa hiukset on suositeltavaa pitää kiinni. Hajusteita , kuten hajuvettä tai deodoranttia on syytä käyttää maltillisesti, sillä seuraava asiakas saattaa olla hajuyliherkkä tai muutoin allerginen tuoksuille.

Vyö ja taskuissa olevat tavarat on syytä ottaa pois hieronnan ajaksi, jotteivät ne paina epämukavasti ollessasi vatsallasi tai vaurioita hierontapöydän verhoilua. Silmälasit, korut ja kello on syytä myös ottaa pois hieronnan ajaksi, sillä ne hankaloittavat hierontaa ja hierontavoide voi tarttua niihin.

Vaatetuksen on hyvä olla helposti riisuttava ja tarpeeksi väljä, jotteivät vaatteet kiristä ja niitä on helppo siirtää hieronnan aikana. Rintaliivit voi asiakas halutessaan pitää päällään, jolloin hieroja avaa liivien hakaset ja siirtää olkaimet sivuun yläselän aluetta käsiteltäessä. Kun alue on käsitelty hieroja myös sulkee liivien hakaset, asiakkaan niin halutessa. Joskus kaarituelliset tai tiukat liivit voivat painaa epämukavasti hieronnan aikana.

Alusvaatteet voi asiakas myös pitää päällään. Pakaroita ja reisiä hierottaessa voi kuitenkin olla tarpeellista hieman pystyä siirtämään niitä. Pitkälle reiteen ulottuvat bokserit tai alushousut estävät alueiden käsittelyn tietyin ottein. Kerrothan, jos et halua riisua tiettyjä vaatekappaleita, niin voimme mukauttaa hierontaa sinulle sopivaksi.

Hieroja peittelee asiakkaan aina asianmukaisesti eli paikat, joita ei sillä hetkellä käsitellä ovat peitettyinä! Hieroja kysyy aina asiakkaalta luvan alushousujen siirtämiseen. Jos et halua niitä laskettavan tai siirrettävän, sanothan sen reilusti.

Tällöin käytämme toisenlaisia tekniikoita alueen käsittelyyn. Kaikki käydyt keskustelut sekä tiedot asiakkaistamme ovat täysin luottamuksellisia ja noudatamme lain vaatimaa vaitiolovelvollisuutta. Hyvin harvinaisissa tapauksissa Valvira tai aluehallintovirasto voi pyytää meiltä tietoja lain sallimissa rajoissa. Koska toimimme jokainen omalla tominimellämme itsenäisenä ammatinharjoittajana on Studio Eudokia vain yhteinen markkinointinimemme.

Näin ollen jokainen meistä vastaa itsenäisesti omien asiakas- ja potilastietojen keräämisestä ja säilyttämisestä. Rekisteriselosteesta näet, mitä tietoja kerätään, miten niitä käsitellään ja mihin tietoja käytetään.

Hieronta miehille päivä -

Millaisiin ongelmiin hieronta auttaa ja milloin sitä kannattaisi kokeilla? Jasper Pääkkösen Hollywood-elokuvan raju traileri Annabelle-nukesta jo kolmas elokuva — ohjaajana kauhun mestari Gary Dauberman Predator palaa maapallolle — tulevan jatko-osan traileri julki Elokuva-arvostelu: Trump syytti amerikkalaislehteä valehtelusta — nolo totuus paljastui nopeasti. Kylmäpakkauksella voidaan hoitaa myös kuumottavaa tai tulehtunutta lihasta ja jänteitä.

Kuorinta, maski, hieronta, hoito, parafiini, käsivoide, kynsilakka. Seuraa maski, hieronta, parafiini ja jalkojen rasvaaminen. Asiakkaan toivomuksen mukaan kynsien lakkaus. Nautinnon odotuksen herättävät makean appelsiinin, meiramin ja laventelin eteeriset öljyt. Hieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Maski kasvoille, silmävoide ja kasvovoide. Tämä hieronta vaikuttaa hermoston kautta kaikkiin elimiiin: Hieronnan jälkeen tuntuvat jalat sekä koko elimistö kevyeltä, yleinen hyvinvointi paranee, rasituksen tunne katoaa ja uni muuttuu rauhallisemmaksi.

Hieronta virkistää elimistön verenkiertoa, vahvistaa hormonitoimintaa ja parantaa immuniteettiä. Puhdistuskuurin jälkeen saa solu taas jatkaa toimintoaan. Myrkkyaineet poistetaan kehosta munuaisten ja ihon kautta. Hoidon jälkeen häipyvät unettomuus, päänsäryt, aineenvaihduntahäiriöt. Hoito alkaa esi-rentouttavalla vaiheella, jossa asiakkaalle suoritetaan päähieronta. Raskaudesta on kuitenkin hyvä ilmoittaa hierojalle, jotta hän osaa ottaa asian huomioon hoitoa suunnitellessa, esimerkiksi lantion aluetta ei käsitellä voimallisesti raskauden alkuvaiheessa.

Kun vatsallaan oleminen ei enää onnistu voidaan asiakasta hoitaa kylkimakuulla tai istuma-asennossa. Monesti odottavilla äideillä tulee erilaisia kipuja ja muita tuntemuksia, johtuen raskauden aikaisista fyysisistä-, psyykkisistä- ja hormonaalisista tekijöistä. Selkä- ja niskahartiaseudun kivut ovat yleisiä. Raskauden jälkeen tilanne ei välttämättä heti helpota, johtuen vauvan imetys- ja kantoasennoista. Hierojalle kannattaa kertoa, jos sinulla on pieniä lapsia, joita joudut nostamaan ja kantamaan.

Hieronnalla voidaan hoitaa kipeytyneitä lihaksia, lievittää stressiä ja näin tuoda helpotusta ja lisätä hyvinvointia raskausaikana sekä sen jälkeisenä imetysaikana. Raskausaikaan liittyy usein myös turvotusta ja väsymyksen tunnetta jaloissa sekä suonikohjujen ilmaantumista.

Näitä oireita voidaan helpottaa hyvin myös manuaalisen lymfaterapian avulla, joka on tehokkaan hellävaraista ja rentouttavaa. Odottavan äidin olisi hyvä käyttää oikein mitoitettuja 1. Yksityisen lääkärin lähetteelläkään määräämästä fysioterapiasta ei saa KELA-korvausta koulutetun hierojan palveluista.

Korvauksen saamiseksi pitäisi hoidon ja tutkimusten toteuttajana olla fysioterapeutti. Usein fysioterapeuttien taksat ovat hierontaan verrattuna hieman kalliimpia, eivätkä kaikki fysioterapeutit tarjoa pelkästään hierontaa, joten koulutetun hierojan hierontasarjahoidot voivat tulla paljon halvemmaksi, jos asiakkaalla ei ole tarvetta varsinaiselle fysioterapialle.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman joustavasti, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä sinulle itsellesi parhaiten sopivaa aikaa, myös samana päivänä.

Tarjoamme niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikojakin arkena ja viikonloppuisin. Tarpeen vaatiessa olemme auki sopimuksen mukaan myös juhlapäivinä ja pyhäpäivinä, esimerkiksi pääsiäisenä ja juhannuksena. Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo välisenä aikana ja viikonloppuisin Toni työskentelee klo välisenä aikana.

Ajoissa varatun hieronta-ajan ansiosta voidaan varmistaa aikataulujen parempi yhteensovittaminen, jolloin hierontaan pääsee varmasti silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Säännöllinen hieronta rentouttaa ja ennaltaehkäisee jäykkyyden sekä kiputilojen syntymistä. Olemme paikalla Studio Eudokialla aina sopimuksen mukaan, joten ajanvaraukseen, lahjakorttien noutamiseen yms.

Emme siis välttämättä ole paikalla studio Eudokialla, jos meillä ei ole sovittuja tapaamisia. Ja mikäli olemme, on toivottavaa, ettei hoitotilannetta keskeytettäisi. Kun olemme varanneet ajan sinulle, sitoudumme olemaan paikalla tiettynä ajankohtana. Saatat myös olla sen päivän ainoa asiakas, joten saavumme paikalle vain sinua varten. Jos peruutus tehdään hyvissä ajoin, niin meillä on mahdollisuus saada vapautuneeseen aikaan toinen asiakas ja emme tule turhaan paikalle.

Perimämme hoitohinnaston mukainen maksu on korvausta menetetystä työajasta ja normaali käytäntö monilla aloilla. Näin menettelemme myös maksutavan ollessa lahjakortti, joka katsotaan käytetyksi. Varaathan siis sellaisen ajan, jolloin pystyt varmasti tulemaan paikalle. Jos kuitenkin näyttää siltä, ettet pääse tulemaan sovittuna aikana, niin voit pyytää jotakuta ystävääsi käyttämään varaamasi ajan puolestasi, tästä on luonnollisesti hyvä informoida myös meitä. Lahjakortti on oiva tapa muistaa tai onnitella perheenjäsentä, puolisoa, työkaveria tai ystävää.

Voit tarjota hänelle rentouttavan, lihaskireyksiä sekä -kipuja vähentävän hieronnan tai jonkun muun hoidon. Palveluihin oikeuttava lahjakortti on joustava ja samalla ekologinen lahja, joka sopii myös sellaiselle, jolla on jo kaikkea tai jolle on muutoin vain vaikea keksiä sopivaa lahjaa. Toiminnallasi tuet myös paikallista yrittäjiä ja mahdollistat hyvien palveluiden säilymisen lähialueella.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta 6 kk sen ostopäivästä. Huomioithan, että lahjakortti on hoitajakohtainen eli se käy vain joko Tonille, Outille tai Jarnolle. Otathan lahjakortin mukaan, kun tulet hierontaan, sillä se toimii maksuvälineenä.

Yksi hierontakerta ei välttämättä aina riitä, vaan ongelman hoitamiseksi tai kivun lievittämiseksi tarvitaan useampia hoitokertoja. Tällöin suosittelemmekin hierontasarjan ostamista. Monet asiakkaat ottavat hieronnan osaksi arkielämäänsä, jolloin rentoutumishetki on taattu kerran tai pari kuukaudessa. Ennakkoon sovituista säännöllisistä hieronta-ajoista on myös helpompi pitää kiinni. Sarjahoidon voit käyttää, erikseen sovittaessa, puolisosi, sukulaisesi tai kaverisi kanssa.

Ostamalla sarjahoidon esimerkiksi klassiseen hierontaan säästät myös selvää rahaa! Sarjahoito on voimassa puoli vuotta 6 kk sen ostopäivästä lukien Huomioithan, että sarjahoito on hoitajakohtainen eli sen toteuttaa joko Toni, Outi tai Jarno.

Erikseen sovittaessa sarjahoidon voi toteuttaa myös toinen hieroja. Jos hieronta tai hoitotilanne jännittää tai haluat muuten vaan ottaa ystävän, sukulaisen tai puolison mukaasi, on se aivan sallittua. Sillä aikaa, kun sinä olet hierottavana, voi kumppanisi odottaa verhon toisella puolen odotustilassa.

Odotustilassa on mukavan pehmeä sohva sekä aikakauslehtiä luettavaksi. Huomioithan että tilassamme ei ole erillistä odotushuonetta, vaan näköesteenä toimii väliverho, niin ystäväsi kuulee myös käymämme keskustelut.

Meikit saattavat levitä tai tarttua paperiseen kasvoaukonsuojaan maatessasi vatsallasi. Hierontaa tai hierojaa ne eivät haittaa. Kampaus on myös todennäköisesti hieman sekaisin niskahartiahieronnan jälkeen ja etenkin intialaisen päähieronnan. Niskahartiahieronnassa hiukset on suositeltavaa pitää kiinni. Hajusteita , kuten hajuvettä tai deodoranttia on syytä käyttää maltillisesti, sillä seuraava asiakas saattaa olla hajuyliherkkä tai muutoin allerginen tuoksuille.

Vyö ja taskuissa olevat tavarat on syytä ottaa pois hieronnan ajaksi, jotteivät ne paina epämukavasti ollessasi vatsallasi tai vaurioita hierontapöydän verhoilua. Silmälasit, korut ja kello on syytä myös ottaa pois hieronnan ajaksi, sillä ne hankaloittavat hierontaa ja hierontavoide voi tarttua niihin. Vaatetuksen on hyvä olla helposti riisuttava ja tarpeeksi väljä, jotteivät vaatteet kiristä ja niitä on helppo siirtää hieronnan aikana.

Rintaliivit voi asiakas halutessaan pitää päällään, jolloin hieroja avaa liivien hakaset ja siirtää olkaimet sivuun yläselän aluetta käsiteltäessä.

Kun alue on käsitelty hieroja myös sulkee liivien hakaset, asiakkaan niin halutessa. Joskus kaarituelliset tai tiukat liivit voivat painaa epämukavasti hieronnan aikana. Alusvaatteet voi asiakas myös pitää päällään. Pakaroita ja reisiä hierottaessa voi kuitenkin olla tarpeellista hieman pystyä siirtämään niitä. Pitkälle reiteen ulottuvat bokserit tai alushousut estävät alueiden käsittelyn tietyin ottein. Kerrothan, jos et halua riisua tiettyjä vaatekappaleita, niin voimme mukauttaa hierontaa sinulle sopivaksi.

Hieroja peittelee asiakkaan aina asianmukaisesti eli paikat, joita ei sillä hetkellä käsitellä ovat peitettyinä! Hieroja kysyy aina asiakkaalta luvan alushousujen siirtämiseen.

Jos et halua niitä laskettavan tai siirrettävän, sanothan sen reilusti. Tällöin käytämme toisenlaisia tekniikoita alueen käsittelyyn. Kaikki käydyt keskustelut sekä tiedot asiakkaistamme ovat täysin luottamuksellisia ja noudatamme lain vaatimaa vaitiolovelvollisuutta.

Hyvin harvinaisissa tapauksissa Valvira tai aluehallintovirasto voi pyytää meiltä tietoja lain sallimissa rajoissa. Koska toimimme jokainen omalla tominimellämme itsenäisenä ammatinharjoittajana on Studio Eudokia vain yhteinen markkinointinimemme. Näin ollen jokainen meistä vastaa itsenäisesti omien asiakas- ja potilastietojen keräämisestä ja säilyttämisestä. Rekisteriselosteesta näet, mitä tietoja kerätään, miten niitä käsitellään ja mihin tietoja käytetään.

Hierontaan tullessasi saat yleensä täytettäväksesi asiakastietolomakkeen, jossa kysytään yhteystietosi, hierontaan mahdollisesti vaikuttavat sairaudet tai muut seikat sekä hierontaan tulon syy. Nämä taustatiedot auttavat meitä tekemään sinulle mahdollisimman hyvän ja turvallisen hoidon. Potilastietolaki velvoittaa terveydenhuollon ammattilaisia keräämään asiakkaistaan riittävät tiedot. Voit asiakastietolomakkeen etukäteen ja täyttää sen joko tietokoneella tai käsin.

Muistathan tulostaa ja tuoda sen mukanasi allekirjoitettuna ensimmäiselle hoitokäynnille. Ensimmäisellä hoitokerralla teemme sinulle alkuhaastattelun.

Sen tarkoituksena on selvittää mahdollisia sairauksia sekä muita seikkoja, kuten aikaisempia leikkauksia, hoitoja sekä mieltymyksiäsi, jotka on hyvä ottaa huomioon hierontaa suunniteltaessa. Haastattelusta hieroja saa tietoa myös työstäsi, harrastuksistasi ja arkipäivän askareistasi, mikä auttaa löytämään niitä syitä, jotka ovat mahdollisesti lihasten kipeytymisen tai jumiutumisen taustalla.

Alkuhaastattelun jälkeen tehdään tarpeen mukaan erilaisia lihasvoima- ja nivelten liikkuvuustestejä yms. Tämän jälkeen hieroja tutkii lihaskireyksiä sekä kipukohtia palpoimalla eli käsin tutkimalla. Pääsääntöisesti edellä mainitut toimenpiteet vievät noin viisi minuuttia, jos sinulla ei ole mitään erikoisia ongelmia vaan tulet hierontaan rentoutumaan.

Jos ongelmakohtia kuitenkin löytyy, voi aikaa vierähtää enemmänkin. Hieroja ohjeistaa aina asiakkaan oikeaan asentoon ja säätää pöydän asiakkaalle sopivaksi. Normaalisti asiakas on hieronnan aikana joko päin- tai selinmakuulla. Päinmakuulla eli vatsallaan ollessaan asiakas asettaa kasvonsa hieman alaviistoon olevaan kasvoaukkoon, jonka päällä on pehmuste, ettei kasvoille tule turhaa painetta. Kädet voidaan pitää joko vartalon myötäisesti tai laittaa ne kasvoaukon alapuolella olevien käsitukien päälle.

Asiakkaan nilkkojen alle asetetaan nilkkatyyny, jonka ansiosta jalan lihakset voivat olla rennompina. Tarvittaessa asiakkaan asentoa tuetaan tyynyillä. Selinmakuulle käännyttäessä asiakas tukee päänsä kasvoaukkoon, jonka hieroja nostaa hieman yläviistoon asentoon. Pään alle voidaan asettaa pehmeä tyyny siksi ajaksi, kun hierotaan muita kuin niskan tai kaulan alueita.

Hieroja nostaa pöydän sivuille myös sivulevikkeet, jotta asiakas voi laittaa kätensä kylkien myötäisesti. Monet asiakkaat pitävät käsiään rinnan tai vatsan päällä. Nilkkatyyny siirretään asiakkaan polvien alle, jotta asento olisi mukavampi ja rennompi lonkan koukistajalihaksille.

Tarvittaessa alaselkäkipuisille asiakkaille voidaan polvien alle asettaa korkeampi psoas-tyyny. Istuma- ja kylkiasento ovat myös täysin mahdollisia hieronta-asentoja. Esimerkiksi korkea ikä, huono liikkuvuus, pahat selkäkivut, raskaus yms. Tuolloin voidaan käyttää hyväksi joko hierontapöydän kaksoissaranoitua kasvoaukkoa tai erillistä pöydälle asetettavaa niskahartiatukea.

Omista tuntemuksista on hyvä kertoa hieronnan aikana, jolloin hieroja voi säädellä hieronnan voimakkuutta. Hieronta ei hoitotapahtumana ole kestävyyskilpailu, jossa mitataan kuka kestää eniten kipua ja kovimpia otteita, vaan pyrkimyksenä on toteuttaa miellyttävä, tehokas ja rentouttava hoito!

Hieroja tiedustelee aina hieronnan aikana asiakkaan tuntemuksia, hierotaanko kovemmin vai kevyemmin. Hieronnasta ei pitäisi juuri koskaan tulla mustelmia, mutta joillekin asiakkaille niitä tulee herkemmin. Tällaisissa tapauksissa asiakas on monesti itsekin huomannut kasvaneen mustelma-alttiuden, myös jotkin lääkkeet ja sairaudet voivat altistaa mustelmille.

Hoidon jälkeen olo voi tuntua rentoutuneen uneliaalta ja kevyeltä. Asiakkaan kannattaa nousta rauhassa hierontapöydältä ja istua hetken aikaa sen reunalla, varsinkin jos asiakkaalla on taipumusta huimaukseen tai matala verenpaine.

Nestettä vettä on hyvä nauttia hieman runsaammin kuin tavallisesti, sillä hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja saattaa pistää muutenkin janottamaan. Loppupäivänä ei kannata harrastaa mitään raskasta liikuntaa tai tehdä fyysisesti kovin raskaita töitä, sillä hieronnan tarkoituksena on rentouttaa, joten miksi et nauttisi hyvästä olosta päivän loppuun.

Hieronnan jälkeisenä tai sitä seuraavina parina päivänä voi asiakkaalle tulla päänsärkyä tai pientä lihaskipua, riippuen paljolti siitä millaiset asiakkaan hoidettavat ongelmat ovat olleet, mitä alueita on käsitelty ja miten. Monesti kipulääkkeen tai tulehduskipulääkkeen ottaminen helpottaa oloa ja kipu häviää itsestään. Yleisesti ei voi sanoa, että hieronnasta tulisi aina edellä mainittuja hoitoreaktioita, mutta joillekin näin toisinaan tapahtuu.

Ne ovat kuitenkin ihan normaaleja tuntemuksia. Jos kivut ovat voimakkaita tai kestävät pitkään, kannattaa aina olla yhteydessä hierojaan tai terveyskeskukseen. Hierojaa on hyvä informoida tällaisissa tapauksissa ennen hierontaa.

Hieronnan jälkeen on suositeltavaa rentoutua loppupäivä ja toisinaan myös seuraavakin päivä, sillä hieronnan tarkoituksena on rentouttaa ja muokata lihaksia, joten rentoutuneet lihakset eivät yllä optimaalisiin suorituksiin hieronnan jälkeen.

Lihasten tulee palautua myös hieronnasta, joten urheilu kannattaa jättää ainakin seuraavaan päivään. Kevyttä urheilua ja venyttelyä voit toki tehdä. Jos sinulla on jokin kilpailu tai joudut seuraavien päivän aikana tekemään maksimisuorituksia, niin mainitse tästä hierojalle. On tärkeää kiinnittää huomiota niihin seikkoihin, jotka ovat aiheuttaneet ongelmia lihasten tai nivelten kanssa.

hieronta miehille päivä

0 thoughts on “Hieronta miehille päivä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *